Louise Lundin

satt nyss och tänkte på vem jag skulle skriva om idag, och så skrev lollo till mej på msn, och vipps så blev det hon!

ja, lollo är en mycket facinerande människa med mycket självdiciplin. jag förstår verkligen inte hur hon kan orka med allt, och göra det så jävla bra !? wonderwomen ? energipiller? nått måste hon ju gå på iallafall, eller så har hon bara en vilja av stål som gör så att hon kämpar såpass mycket. Tror faktiskt att det sistnämnda är det rätta svaret! Aja nog om att hon har super betyg osv, för hon har ju ett väldigt fint yttre också. hennes ögon är grymt fina, med is/klarblå färg, me love. och hon är en grymt härlig tjej med vääääldigt udda humor HAHA, hon garvar åt sånt som ingen annan garvar åt villket är kul. trevlig är hon också, och nästan alltid positiv, och det gillas mycket. Hon ger allt en chans och är inte rädd för utmaningar, villket jag beundrar henne för.
vad finns det mer att säga om henne? jo juste, gosh vad den här tjejen tränar, vältränad är en underdrift när det gäller henne. makalöst att en människa kan göra allt på en gång, helt amazing! inte för att rövslicka but it's true.
och från att ha varit blyg och tillbakadragen till att blivit modig och orädd har hon också  gjort en stor makeover från fyran. I like it alot!



Kommentarer
Postat av: louise

åh vad gullig du är fina matilda!<3 Men jag tror vi är lite lika varandra när det gäller det där med träning, haha. Du är ju förfan ute och springer varje dag typ. Förstår inte hur du orkar men det är galet duktigt!!

2010-06-26 @ 16:11:49
URL: http://guesss.blogg.se/
Postat av: matilda

jo men du är grym ;) <3

2010-07-17 @ 02:03:45
URL: http://matillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0