filmkväl med jenko och feddiish

heeeeeeej, igår sov jennie och fedde hos mej. hihi vi kolla på typ sesong 2 av desperet housewiwes :D askul , älskar det fan.
sen va de tvungna att gå astidigt på morgonen för att jag skulle till stan med farmor och kusinerna -_- !
i stan gick vi till biologiska museet, enligt mej var det astrist , men haha farmor gillade det. sen gick vi till ett café och käka lunch. jag åt nån räksallad med quinoa. det va helt okej faktiskt. sen gick vi runt lite på djurgården och kolla, efter att tag stannade vi på silverdal tror jag det hette , är inte helt säker. där fikade vi iaf, jag tog en semla. och sen åkte vi hem. 
på kvällen hade jag ridning. det gick inte ett dugg bra, för det första var ann  sjuk så vi fick ha vikarie. och eftersom min ridlärare är bäst blir alla andra sämt i jämfört med henne. aa och för det andra hade ja brittney , stallets äldsta och segaste häst. inte kul.

idag ska hanna min granne och hennes föräldrar komma över på middag, och jag måste va hemma :S
men men, det kanske blir kul ahhaa. aja nu pallar jag inte skriva mer i min fula blogg. måste värkligen fixa till den , men har ju aldrig tid lixom.

puuuuuuuuuuuss


stan

tjossan :D hinner inte skriva så mycket för snart kommer fedde och jenko hit. aa igår iaf så var jag först med jenko hemma hos henne och kolla på typ alla desperet house wives eller hure stavas, sov hos henne från tis till ons. sen på kvällen var jag fätt taggad på att göra nått så jag kolla vad freja gjorde och hon va  i stan ( som vanligt ahaha ) :D så jag åkte in och mötte henne på tc. där va vi med jossan och några andra. sen typ drog vi hem vid tolv eller nått, och så sov jag hos freja. vi kolla på blody mary och hade det lite mys, haha. sen idag vakna vi vid typ halv 1 och så va jag tvungen att tagga hem. men när jag skulle ta bussen kom den aldrig och så vart det fätt mycket knas så jag va tvungen att åka te rotebro och ta tåget därifrån till väsby station och sen gå hem. jobbigt jobbigt , det tog typ en timma :O men när jag kom hem så hade min syrra gjort hamburgare till mej , asgott :D sen har vi ba chillat och städat och sånt. pusseeen 



haha coolve ? jag älskar dej bv <3

helg

tjossan :D i helgen har jag vart hos annie. åkte dit på fredag och kom hem idag , asmysigt. i fredags var vi först bara inne ( jag, annie,marre,och emma). sen drog vi till gården och träffa några där. aa och sen gick vi till matte, haha annie körde värsta radiogrejen där , askul. sen gick vi hem och jag däcka i soffan. i lördags var vi först bara inne, sen gick vi ut med saga. vi gick ner typ till stranden , och så skulle vi går ut på isen , men annie banga -_- haha fätt söt hon är, hon våga typ inte ens gå ner från bryggan. mm sen drog vi hem igen , det va ju fätt kallt ute. och så skulle vi börja städa. så jag och annie städa igenom hela huset, och seriöst , de va fätt kul asså, sära fäätt hög musik och allting. ah sen på kvällen satt vi på gården och lyssna på musik och sjöng HAHA. det var askul för ingen kunde typ texterna. HAHAHAHAHA jusste , dagens roligaste. typ när alla hade dragit så gick jag,erica,annie,liket,nicklas och marre in i jumpasalen igen, och det va släckt lampa , vi ba låg där och hade det fätt mysigt. men så kom nån tjock kärring och förstörde allt :S hon ba: ni vet att man inte får släcka lampan. och så skulle hon tända men hon nådde inte upp till knappen. och fyfan va jag och annie fick hålla oss för skratt då. hon ba : ööööh öhh , när hon skulle försöka nå knappen.
sen så ba när hon börja gå runt oc städa , skyndade sig annie och marre fätt mycket, typ sprang ut :O jag och erica ba : vad händer ? dom ba : dej men vi har ju slängt massa godis bakom plinten , hon kommer att få damp , så vi kubba därifrån. och när vi kom till skolan åkte vi pulka på deras matlådssaker. det va askul, bålstapolarna kom och åkte med oss hahaha. men sen palla vi inte längre och tagga till nån isbana. där hitta vi en planka som vi åkte på HAHA. aa men jag kommer inte ihåg va som hände sen. vi gick iaf hem och satte oss vid datan.
idag åkte annie och hämta sin nya hund, rocky :D en liten kanin tax eller vare va. hoppas jag kan komma te annie nästa helg för jag vill värkligen träffa den ;) och annie förstås. så jag åkte hem när dom skule hämta den. 
och nu ska jag till kista och köpa jeans med jenko. 
se yo later aligater hahahhahaha :) <33
  

haaaaaaaaata skolan ! aaaah

tjossan :) idag har jag bara vart i skolan. hade franskaprov ,det gick aaasdåligt tror jag. har vart fätt seg hela dagen, sov typ inget inatt. igår var ju först jenko och fedde här. sen vi typ tio drog dom och då fick jag för min att jag skulle träna haha kände mej lite tjock, aa men jag gjorde det i en halvtimme och så bah : fitttaa jag har ju franskaomprov imorrn, så jag plugga på det typ aaaslänge. för jag vill ju inte ha ett omprov på omprovet lixom, sen när jag skulle sova kom jag på att jag ville duscha men det fick jag inte, så jag skulle igentligen göra det på morgonen, men ja hann inte. har kännt mej fätt skarrig hela daaan :S menmen åter om idag. sen på lunchen gick jag och jennie till centrum och kolla på kläder. jag vill bara ha allt lixome.  vi testade leggings tights på vero moda, skitt snygga var dom och jag ska nog köpa dom imorrn :) och så hittade ja en jeans kjol, väska, skor och massor av annat. men självklart så ska jag ju spara mina pengar så jag venne om jag kan köpa nått annat än byxorna. menmen vi får sseee , hihih.
 allt för idag , nu blire dusch och tv för min del. pöööööössen :) <33


....

hejsan, nu sitter jag i skolan med lollo och jennie. vi håller på med vårt arbete i so, typ om klimatet i de tropiska regnskogarna :S as trist. idag har jag gjort två prov okså , ett i musik och resten av engelskaprovet som jag börja på igår. och så fick jag tillbaka mitt matteprov, fyfaaan va dåligt det gick. typ alla fel :O och jag som trodde det skulle gå bra, hahah det tror jag altid , men det blir ju inte altid som man tänkt sig ;)

hinner inte skriva mer , puuuuuusssen <33


skooolan

shhhue :D idag är jag på bättre humör. dagen började lite knas blev bättre mot slutet när allt redde ut sig , hiih.
aa i skolan gjorde jag engelska prov, hör övning, det gick sjukt dåligt. han som prata slöddra ju vafan :S. hata engelska.
efter skolan gick jag och jennie hem till fedde. där va vi typ hela dagen sen. hihi vi käka (as usual, eller hure stavas)  och sen kolla vi på lite grejer på youtube. sen kom vi på att vi va aassugna på pankakor, så hans mamma åkte och köpte ägg så att vi kunde göra det :D det hände inte så mycket mer typ,eller jooo HAHA. fedde hade pankaks sirap som man har i usa och jag och jennie hade aldrig smakat det förut så vi var fätt taggade på att smaka det. det såg ju asgott ut men eeuw vad det va äckligt. smaka nån konstig smak :s sen fick vi för oss att ha jordnötssmör på , och uuusch vad det är äckligt. och det är ju också sånt man tydligen äter i usa, vad har dom för smak igentligen ? :S jaja , det vad väl allt för dag. måste typ kolla igenom mitt musikhäfte grej, har ju prov imorrn om jazzen. fätt onödigt enligt mej, den musiken suuuuger. kommer typ ändå inte klara, menmen.
 puuuusseeen :) <33

min kusin



han är ju bara sötast eller huur ? :)

fuuuuuuck

hejsan allihopa :) jag har nu bestämt mej för att börja blogga igen, men vi får se hur det går med det. tredje gången gillt.

idag: är det typ jordens sämsta dag,  iallafall för mig. jag venne varför , men på sista tiden är mitt humör upp och ner. vissa dagar är jag värdens gladaste matillan, och vissa dagar är jag sur och deppig, plus att jag brukar va ganska dryg då haha. och det hela hjälper ju inte med att jag har super ont i ryggen, axlarna och magen. aja slutklagat för idag hehe.
igår åkte mina sötnosar emma och ida till thailand, kommer att sakna dom mest, även fast vi inte umgås så mycket längre menmen.och min söta vän maya åkte också utomlands igår, till usa för att träffa sin pappa. hon är där i två hela veckor, och jag saknar henne redan, hur ska det här gå ? ;)
idag är iaf min kusin hos mej, och han är värkligen aaaassöööt ! finns typ ingen sötare :O han gör mej iaf lite gladare.
mest av allt saknar jag min allra bästa vän, mer än vad hon tror.det är nog det som får mej på dåligt humör. jag vet inte hur jag ska göra längre. allt är bara knas. typ som att vi inte känner varann längre. aja , vänskapen kanske inte håller förevigt hur mycket jag än vill det. 
aja deppigt första inlägg, men aja.
pussen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0