jag fick låna en ängel...



asså är inte det här jordens vackraste låt? man blir helt rörd,tårögd och fundersam på samma gång.
usch nu blev jag deprimerad... :'(  

man ska vara allt och lite till

Nuförtiden känns det som att man aldrig får snacka skit om någon, inte ens när man är irriterad...för då är man superfalsk och elak. Man får inte säga och göra precis som man vill för då kan man såra någon. Man får inte göra ditten och datten för då kan någon råka illa ut. You get my point?  Vi är bara människor för i helvette. VI snackar skit, VI säger elaka saker, VI är inte snälla hela tiden, det är mänskligt...så varför får man sedan så många klagomål? Varför kan folk bara inte ta allt med en nypa salt och get over it? Varför älta något aslänge som inte ens hade någon mening från första början?...och ett sista varför,...VARFÖR I HELVETTE FÖRSTORA ALLT!!!!!!!!!?
   Jag VET att jag säger saker som jag inte borde när jag är arg/irriterad, men vet ni vad, jag har försökt att ändra på mig, försökt att inte bli iriterrad..för det är inte så jävla kul att höra hela tin att man har mördar blick, och att folk blir rädd att jag ska frysa ut dem...för det är fan inte min mening. Jag vill inte att folk ska se mig på det settet! Ärligt talat så börjar jag bli paranoid, jag kan lita på två personer till 100%...men resten måste jag ärligt talat säga att jag vet inte. Jag vet ingenting längre...känns som jag förlorat mig själv under det här året, vem fan har jag blivit? Jag är inte blyg, men varför vågar jag inte längre ta samma plats som jag gjorde förut?
jag är inte den som bryr mig om vad andra tycker, så varför gör jag det nu? JAG brukar vara den som tar allt som det kommer och vara slapp, så varför är jag nu den hyperspända som knappt kan bjuda på sig själv?
Asså ursäkta mina vredesutbrott hela tiden, men jag är så trött på att hela tiden bli missförstådd, hela tiden bli tagen som den elaka. Och med det här inlägget syftar jag inte på några speciella, det är går ut i ren allmänhet. Jag har bara fått nog helt enkelt!
Från och med nu ska jag bara ta allt som det kommer och bara ta hand om
som rör mig. Jag klarar inte av att lägga mig i i andras liv. i mitt huvud är livet redan komplicerat som det är.
jag tror jag är paranoid, eller skitzofren....nått fel är det iallafall!

och nu, en gång för alla! jag är lessen för saker jag säger och gör. förlåt !!!!!!!!


jag är 16

whiho , jag får övningsköra nu. puss :)<3

min sista natt som 15 åring

jag hade precis borstat klart mina tänder och skulle sova, så sa mamma: sov gott, det är din sista dag som 15åring. och jag började tänka (as always) shit det har bara gått ett år sen sist. det känns som att jag fyllde 15 för 3-4 år sedan och allt som hänt under det här året aldrig har hänt. okej, det var en dålig förklaring kanske. men jag känner mig så mycket äldre än vad jag kanske borde. förra årets födelsedag firades med annie och jennie. jag kommer ihåg att de åt här och jag tror tillochmed sov över..kommer inte ihåg. vi spelade iallafall guitarhero och hade det ganska kul, och på morgonen där efter gick vi ut och sprang. de här minnerna är så luddiga i mitt minne, kommer knappt ihåg det. men nu så gör jag det bara för att jag vill komma ihåg.
och tänk...jag kommer aldrig mera vara 15 år, jag kommer aldrig mera vara den där personen som nått den ålder då man får köra moppe. det är sjut det här hur tiden går...och hur man förändras. jag har förändrats enormt sedan min skokloster tid, och förra halvåret och jag kan inte säga nu att jag kommer vara den personen jag är nu förevigt. Tid är ganska coolt, den lixom bara försvinner. Och snart kommer jag vara 18...hur fan ska det gå? och sen 35..med barn och familj? hemska tanke. usch...jag vill vara som jag är nu. jag vill faktiskt inte bli vuxen, jag vill inte ta hand om mig själv, bo själv och betala allt all by myself. jag vill ha mina föräldrar som backar upp mig när saker går fel, som kan betala något extra fint som inte månadspengen räcker till. jag vill vara den lilla. hahah nu kanske ni tänker "shit..du ska bara bli ett år äldre" och ja, jag ska bara det. men man kan ju inte sluta tänka på framtiden, för det är det som allt hanlar om, hur det ska bli sen. Nian är ju bara ett bevis på det. för ofta vi behöver kunna allt om andra världs kriget nu...vi behöver kunna det tills sen. ja slut på detta deprimerande/nostalgiska inlägg för nu ska jag sova, det kommer ju en ny dag imorgon, och en ytterligare efter den så man måstee ju vara utvilad ;D

puss på er / MATILDA


jag förstår inte....

varför ska vi skriva ett arbete om Hitler? varför,varför,varför,varför? han förtjänar faktiskt inte att man skriver om honom, han var en ond människa! haha skämtåsido jag förstår faktiskt varför vi ska skriva om honom..."vi ska ju lära oss!" men jag vill inte lära mig, inte idag..och inte innan påsklovet heller, kanske efter..då kanske jag är på humör. men ja..tyvärr är ju inte det upp till mej. eller jo jag kan ju lämna in då om jag vill, men då kommer jag definitvit inte få mitt mvg som jag satsar på...eller det kommer jag inte få iallafall, so what's the point?

ja juste, jag fyller år imorgon...kom på det nu! kul :)
sen åker vi ju till prag, ännu kuligare :D

ja...det här får vara allt för idag så hörs vi när jag kommit hem från prag, puss !

brist på nya saker att skriva om

hejsan :) "can't forget to breath slow, count from one to ten with my eyes closed" surrar från min dator, underbart bra låt :) ja vad har jag haft för mig på senaste tiden? hum...igår hade jag en konstig men kul kväll. lite strange sådär höhöh! tänker inte ta upp det här för det orkar jag faktiskt inte.
idag har jag tränat och försökt att plugga, men kom på att jag var för trött för att skriva om Hitler...får göra det imorgon. ja, pappa har kommit hem från fjällen nu. han har haft det bra där borta i guess, han såg ganska lycklig ut hihih! ja...har köpt lite nya grejer också...men eftersom att mitt achle väger 10 kilo orkar jag inte hämta dem och ta kort osv för att lägga upp det i bloggen, men ni överlever endå tror jag :)

puss på er allesammans så synes vi när jag har lust ! ;)


det känns bättre nu

visst var mitt inlägg ganska bra skrivet innan? jag tyckte de hande ganska mycket "power" i sig. jag kände mig i alla fall mycket bättre efter att jag skrivit av mig...och nu, nu jävlar ska jag inte grina över saker som jag gjort fel, jag ska skratta åt de saker jag gjort bra istället ! (notera att jag skrev bra, och inte bäst). Jonnas kommentar fick mig att komma tillbaka till jorden liregrann, ingen är perfekt och ingen kan vara bäst hela tiden. men visst finns det folk som lyckas se sjukt bra ut när de är nyvakna, och visst finns det folk som kan skriva en skitbra uppsats på två timmar, men jag får väl bara ta och acceptera att jag inte är en sån person, jag är medelmåttiga lilla jag...och hur mycket jag än klagar och önskar att jag vill vara någon annan kommer jag i slutet på dagen fortfarande bara vara jag. lilla jag med mina tankar om allting. det kanske är min bra egenskap? jag menar att jag tänker mycket? för det gör jag...jag analyzerar precis ALLT! jag mäker av alla situationer, jag kan känna på mig hur folk tänker och jag vet när något inte står rätt till. Kanske är det min styrka? jag kanske bara måste lära mig att hantera den? det kan väl va nått?
får tänka vidare på det här i mina drömmar för mina ögonlock orkar inte hålla sig uppe länge till, de är som persienner utan snöre som håller upp dem, ni vet när den bara rasslar ner? ...okej det där var nog den sämsta förklaringen jag hört på år -.-

puss på er i alla fall , och god natt <3


det finns alltid någon bättre

jag är så jävla trött på allt idag, känns som att jag gör allt för inget. för även om jag skriver en bra uppsats så kommer den alltid vara sämre jämtemot någon annans, och även om jag sjunger bra så kommer det alltid att finnas någon som sjunger bättre. Det känns verkligen som att jag inte är bra på något just nu. för om jag jämför det jag tycker att jag är bra på med någon annan så blir jag alltid den sämre, okej jag kanske låter lite överdriven nu...men för mig känns det så! vad är jag bra på? det undrar jag fan hela tiden, för så fort jag tycker att jag är skitbra på något så finns det alltid andra som tar över den platsen,den skitbraiga platsen, den som alltid är uptagen , och jag får stå där och bara ta emot den mellanbra.
mellanbra=vg barn, den är jag. jag är inte superbra och jag är inte dålig, jag är bara nån stans där emellan. jag ligger alltid på en okej, eller bra nivå...varför kan aldrig jag få vara den bästa? varför måste jag nöja mig med min mellanbra plats? vad har jag gjort för att få en medelmåttig hjärna? jag fick inte utseéndet, jag fick inte den smarta hjärnan, jag fick inte den fysiska kroppen, jag fick inte den direkt dom pyssliga händerna, och jag fick inte det öppna varma kärleksfulla hjärtat...vad fick jag igentligen...knäpp humor(?) yeeah right..på den kommer jag ju långt, amen jusste, jag har snygg klädstil..hum FAN VILLKEN BRA EGENSKAP !
ursäkta mitt vredesutbrott men jag är så jävla sur/ledsen/irriterad. Det känns bara som att hur mycket jag än anstränger mig, hur mycket tid jag än lägger ner på mina arbeten/plugg så lönar det sig inte....har jag nån jävla sjukdom på nått sett? har jag en sjukdom som säger att jag bara kan göra medelmåttiga arbeten?!!!!!
jag är besviken på mig själv för att jag gjorde de där slarvfelen på integningsprovet till rudbeck, jag är arg på mig själv för att jag gjorde slarvfel på nationella och jag är arg för att jag inte är bra på något vettigt.
för jag vet nu att hur mycket jag än organiserar min tid, och hur mycket tid jag än lägger ner på mina arbeten så kommer det endå sluta med att jag står där ensam på andra plats och tittar upp på vinnaren.
jag kommer alltid att vara nummer två, och det kommer alltid att finnas någon bättre än mig!

/ matilda


lite olika eurovision låtar


spaniens bidrag, eller jag tror det är det. men iallafall...är dom seriösa? låten suger, hoppas att det inte är deras bidrag...för deras del alltså ;)

ganska bra låt. lite lilly allen sådär, gillar låten faktiskt. hon verkar ung ,precis som Anna Bergendahl, it's teenagers music year :D


den här låten kommer från litauen tror jag, vet inte....den vann iaf inte. men sjukt bra :D digg it

greklands bidrag eller nått. riktigt bra faktiskt, kan nog vinna om det är den som är med :)
stilen är lite lady gaga ;)

turkiet...nejnejnej..inte min stil

albanien...bra faktiskt..lite lady gaga här med :)

ja det va lite låtar. puss (K)
M A T I L L A N !

melodifestivalen kväll tonight.

halleloja bloggen. jag ligger här, ny duchad och superfräch och väntar på att maten ska bli klar, ska äta grillat till middag, yummie :D ja...sen så kommer freja,janko och kanske några fler till mej på melodifestival kväll, sjukt mysigt! kände faktiskt inte för att festa och träffa folk idag, är ganska trött och sen vill jag vara pigg tills imorgon, har två uppsatser att skriva och ett franskaprov att plugga till. inte kul

om igår då :)
ja då var jag hos isabelle och kollade på film med henne,mirre,malin,johan,andreas,victor,calle och kasper...har jag glömt nån nu? tror inte det i alla fall. det var mysigt :D
vi åkte iallafall hem och sov sen på kvällen villket var väldigt skönt, i needed some sleep :D
ja, nu ska jag snart äta. ha det så bra så synes vi imorgon eller nån annan dag. puss <3

osminkad, mjukiskläder = min lördag

puss / matilda

at Isabelles

sitter hos Isabelle med miranda och malin, mysigt. snart ska calle och några komma i think...vi ska kolla skräckfilm, skary. har lite ont i magen, as usual -.-
ja , har inte så mycket mer att skriva. puss på er så hörs vi imorgon. puss på nosen :)


snodde en bild, så söt :)

/matillan, the one and only.

fredag

rudbeck gick sämst idag. Jag är besviken på mig själv för att jag faila. Kom på vad jag gjorde för fel efteråt, well well. nu sitter jag med mirre hemma hos henne, och ikväll ska jag till Isabelle. puss på det <3

besvikelse och trötthets dag !

idag gick jag hem från skolan! orkade inte gå på sista so-lektionen, var för trött för att ens tänka.
ja, pratade med mirre litegrann, den filuren lurade mig och berättade ett och annat som inte var så kul att höra, but thats life. nu ska jag göra tacos, mums. puss på er :)


romme alpin :)

jag såg mohamed rammla i liften,det var dagens och var därför tvungen att skriva det först!
iallafall, hej på er allihop :) idag var jag som sagt i romme *gillas*! jag älskar att åka skidor, jag känner mig så "stark" eller "tuff" eller nått...jag vet inte hur jag ska försklara. men det är lixom  som att om jag inte gillar nått, nej då tar jag liften därifrån eller åker åt ett annat håll. Jag vet jag är cepe, ingen behöver kommentera nått för jag VET! har fått höra det x-antal gånger idag haha, men jag älskar mig själv endå :)
i alla fall, bussresan var kul, även fast de längst bak i bussen sjöng på arabiska hela tiden och jag inte förstod nånting :) menmen, vi i 9m tog över med vår sång på hemresan, suck on that araber.
har inte så mycket mer att säga...lägger in de bilder som jag han ta, min mobil dog direkt när vi hade klivit av bussen. KLANTIGT av mig att inte ladda den som pappa sa att jag skulle. Dumma lilla jag -.-


jenk och frej

moi

jag och freja baby

höhö flumm

flumm

i love u

simona och karin <3

lollo och julla :)

HAHHHAHAHA PATCHEM :D

simonA

JAG

love / matilda


härmed säger jag god natt. pussi


goodnight (K)

....pathetic

HAHA, vet ni...det är så sjukt skrattretande att jag har blogg igentligen, för det är nästan ingen som läser? okej visserligen vill jag inte att många läser, vill till exempel inte att min släkt ska läsa min blogg. det är därför jag inte har länk på facebook. lixom det skulle bara kännas sjukt konstigt att dom vet allt om vad jag gör osv. Och sen vill jag inte att de i skolan ska läsa...för då kommer man få höra nått citat från bloggen varenda dag, och då menar jag VARENDA JÄVLA DAG! you don't understand how väsbyskolan works if you don't go there, it sucks!
allt man gör får man höra sen 30 miljarder gånger -.- ! but i guess it's like that everywere :S
okej, excuse my english hehe..but i like it alot! Hahaha fan va torr humor, snustorr lixom?



jag och käraste syster <3


you're still here somehow, i miss you.



älska låten. får så många flashbacks när jag lyssnar på den!

who is that girl I see, staring straight back at me.



look at me
you may think you see who i really am.
but you never know me.
everyday is as i play a part.
now i see if i wear a mask, i can fool the world.
but i can not fool my heart.

who is that girl i see ,staring straight back at me?
when will my reflection show who i am inside.

i am now in a world where i have to hide my heart.
and what i believe in.
but somehow i will show the world whats inside my heart and be loved for wo I am.

who is that girl i see ,staring straight back at me?
why is my reflection someone I don't know.
must i pretend that i someone else for all time?
when will  my reflection show who Am really inside?
that is a heart that must be free to fly.
that burns with the need to know the reason why.

why must we all conceal what we think, how we feel?
must there be a secret me im forsed to hide?
I wont pretend that im someone else for a while.
when will my reflection show who i am inside?

så grymt jävla vacker låt, im in love...<3

mobba inte om jag skrivit fel text eller nått, skrev den från mitt minne och det är inte alltid korrekt hehe ;)

love / matilda

isdagen, "det här kommer såå upp på bloggen"

lägger bara in bilder nu. orkar inte skriva :)

hehe cute ;)





HAHAHAHAHHAHAHHAHA


hahaha rufy (nytt smeknamn) the fotomodell ;D

view ;)

cutie pie ;)



bjuder på den. feddes kommentar när vi kolla på bilden efteråt: " va söt jag blev *smile*, va ful du blev :S"
typiskt fedde.







maja, "anonymus" , jag *smile*

korvgubben ;)

flirt


det va typ alla bilder, mest på mig dårå :) puss / matilda

jag borde sova, so...why im still awake then?

yes, vi har ju isdag imorgon...illa, riktigt illla, jag hatar is! farmors kusin drunknade för två år sedan, pga att han gick genom isen, så jävla äcklig historia asså :/ men det orkar jag inte skriva om nu.
i alla fall, back to buissnis. idag har jag vart med alla mina småkusiner, mys :D
sen har jag tränat, och åter igen..DET ÄR ISDAG IMORGON!
jag kommer frysa aschlet av mig, menmen, det blir nog najs på ett eller annat sett.
måste sova nu, min sötnos till syster oroar sig över att jag inte kommer vakna imorgon annars.
hon är sjuk btw. jag gillar när hon är sjuk, hon blir lixom mer ...vänlig(?) ayo , gonatt <3

Tummen upp och Tumme ner


Kläder/skor:
skin,mocka och jeans jackor
höga chinos
stora jeansshorts, dör...så jävla snyggt
overzise tröjor
kilklackar och converse.
hängande påsväskor eller snygga handväskor med nitar på
tröjor med kedjor, och kedjor överhuvudtaget
stora halsdukar
herkules sandaler , hehe

Personer:
glada personer
ärliga personer
trevliga personer
snälla,öppna personer

Aktiviteter:
fester
åka skridskor
åka skidor
gå ut och gå när solen skiner. snön blir så galet vacker.
åka och fika
städa HAHAHA!




KLÄDER/ SKOR :
uggs...eller fake uggs. OGILLA! (no offence till er som har det, i have it too)
bagy jeans, big no no !
push-up tuttar i tighta tröjor men mycket urringning, fjårtisvarning ?
vinterjackor
gympaskor till kläder, vardagliga kläder, ursäkta med det är så fult

personer:
dryga personer
falska perosner
tysta personer

akriviteter:
'
¨bada isvak, haha kom inte på nått annat
jogga ute. för kallt -.-
skola
kröka :S


ja det var en liten lista från mej, you digg it? i do höhöhö. snygga bilder jag har eller hur? :D
love/matilda :)


En spännande kväll.

hejsan bloggen.
ikväll var jag hos freja med lite folk, actually så var Maria och Jessica där, några som jag umgicks med förra året. men efter att jag bråkat med Marres syrra har jag inte träffat dom sen dess.
jag och freja hade planerat att vara skitdryga mot dom, men när jag väl mötte dom kunde jag bara inte vara otrevlig, känndes bara så jävla patetiskt. Jag är inte så omogen, men visst känndes det konstigt att träffas efter så lång tid ,speciellt när man slutade vänskapen som ovänner. Men jag är glad att de kom, känns som allt verkligen har släppt nu, lixom att allt bråk är slut. visserligen har jag inte pratat med annie men det tror jag inte går heller. jag är lessen är allt jag har att säga om hon nu läser det här. jag vill inte vara bitter längre.
 Undermedvetet har jag gått runt och varit arg och bara väntat på att få min chans att ge igen och vara lite extra elak mot dem och speciellt mot annie. men nu när jag fick min chans känndes det bara så jävla ovärt, varför ta upp ett gammalt bråk? varför vara elak i onödan?
jag fick iallafall veta en ganska roliga eller spännande saker kan man säga om hur det blivit där borta, och hur alla är. Det var kul att höra faktiskt. och att sedan börja komma ihåg alla minnen som jag förträngt...
det är nästan så att jag börjar sakna den tiden. hahaha fast jag vill inte tillbaka, jag älskar mitt liv just how it is right now.

jag känner mig glad och avslappnad. Äntligen är bråket med annie över innom mig, helt över.
Nu kan jag gå vidare utan att kolla tillbaka med bitterhet, så jävla skönt.
Alla minnen är bra minnen, "never regret something that once made you smile"
det här var en bra kväll,godnatt <3


old pic

jag är trött som en gris -.-

ligger här med min data på magen och funderar på vad jag ska skriva...
gårdagen var kul!
Idag har jag gått ut och gått med ida och snackat, sjukt nice. hon hade det trevlans i går också ;) 
ja sen gick jag på läkarkontroll och fick reda på att jag inte tål socker eller koffein :/ no coffée for me :(
och jag är känslig för mjöl och mjölk,citrusfrukter och konserveringsmedel. VAD SKA JAG ÄTA NU?! :O 
menmen, jag får vell klara mig på ett eller annat sett.
ucha , känner mig så äcklig idag. ska langa bild så ni får se höhö.

hahah fonky fresh eller ? :D

jag för ett tag sen i bilen, cute huh ?

suddi, HAHA MEN SJUKT KUL :D look at my happyface

me and my love

/ matilda

long time no see

halleloja :) nu har miranda precis taggat och jag sitter här och väntar....kul!
Om igår !
Förlåt till josse och freja. jag försökte fixa in er! Men det var lixom inte mitt val om ni kunde komma eller inte :/
aa det var vell det. Snart ska jag få nån behandling och kolla min mage, vad som är fel osv och sen vet jag inte vad som händer (?) nån som vill shoppa med mej ? :D roooligt! puss på er gubbaschlen !

frejko and me :)
L O V E / matilda


cepe

inläggen hammna lite konstigt, hata snön saken ska vara under den andra ;)


FYFAN FÖR SNÖ! GÅ OCH SMÄLT FÖFAN!!!!!!!

är så jävla förbannad just nu. JAG HATAR SNÖ OCH ALLT DE DÄR VITA ÄCKLIGA STÄLLER TILL MED!
ja, jag skulle igentligen till isabell och kolla film med henne,mirre och andreas och victor (tror de va dom).
MEN, det är för mycket snö så bussarna gå cepe dåligt. om vi åkte nu så skulle vi vara framme om en timma, EN TIMMA FÖR ATT ÅKA TILL ROTEBRO!? inte klokt. menmen, idag blire att vila upp mig, för imorrn, JA DÅ SKA JAG UT OCH TRÄFFA MINA VÄNNER OM DET ÄR DET SISTA JAG GÖR ! ingen snö ska stoppa mig då.
puss på er alihop. kanske langar ett inlägg senare, funtar på att byta min header idag, nivet nu när jag har tid -.-
hare bra /matilda


gillar't

min nya header :D okej , underrubriken är lite gay måste jag hålla med om, men kom inte på nått annat.
är på lite bättre humör nu, har legat och lugnat ner mig själv :)





ja,hehe... puss på er alihop och sov gott (K)


måndag eller tisdag, i don't know ?

heeej :D jag sitter här och lyssnar på musique, sjukt nice. snart är middagen severad och efter det träning på friskis och svettis. efter det ska jag antingen träffa jullis och några, eller träffa isabell,mirre och malin. så vi får se hur det blir. iallafall, idag har jag pluggat musikteori, kan ALLT nu. you can ask me anything, and my answer will be correct ;) skämt åsido...jag kan ganska mycket :)

idag har jag målat min vägg, det blev bra. sen ska papi bara sätta upp lister så är mitt rum klart för en gångs skull. skönt!
har inte så mycket mer att säga, puss på er !

/Matilda Eriksson


RSS 2.0