.

jag pallar inte ta upp allt som hände igår men, jag va iaf först hos lollo på hennes supice 15 års "fest". där vare mest chill och så. sen drog vi hem till mej och rökte vatenpipa, typ jag jenko,julla,freja,putte,mirre,johanna. sen efter  ett tag kom linda lollo och hennes pojkvän markus. de va fätt chill faktiskt, de va sjukt kul att träffa mirre igen. har inte sett henne på ett år eller nått tror jag? :O haha och ja å freja hade flum som fan, horny och porny lixom.
sen tagga typ alla, då drog vi (jag,jenko,julla,putte och freja) till sibylla och käkade,eller iaf freja å julla.
haha fyfan va flum de va typ hela vägen hem sen, typ asgarva all the time ! jag och julla spela in en fett kul sång, kanske lägger upp den sen hahahah ! menmen , nu ska jag kolla film eller nått. puss <3




de här va min outfit idag


stinsen och tjejkväll.

hejsan bloggen. igår va jag först hos maja och käka middag. sen drog jag in till stan och kolla på min syrras konsert, aså dom va asduktiga, men fyfan va trist de blev att sitta där i två timmar och lyssna på klassisk gudmusik :S somna nästan. hahah d va lite kul, de va flera stycken från hennes klass som kolla på mej hela tin. jag bah : wtf ? va vill dom ?
sen efteråt så sa dom till elvira att de trodde att de va hon som satt där uppe å blablabla. så lika är vi faktiskt inte, eller ?
menmen, efter de tagga jag till jonna, där alla brudar va. vi kolla film snacka och lite other stuff. bah chill lixom.
vi hade planerat en massa andra grejer som vi skulle göra, men allt vart bara FAIL !
idag var ja i stinsen med julla, jag köpte jeansleggings, två tröjor och ett par örhängen. plus en annan grej. de va faktiskt skitmys att bara gå runt och kolla.
men iaf, nu har jag vart hemma ett tag å solat , har faktiskt fått lite färg :D men nu ska jag locka håret och sminka mej, för ikv blire kulkulkul :D skriver sen vad. efter vi har vart på de stället ska alla tagga hem te mej och hare chill, ff idag , yeeey.
aja hinner/pallar inte skriva mera, pussen <3

bilder kommer sen !

god morgon

nu känner jag mej sjukt duktig. vaknade halv sex och gick ut och sprang, jag trodde inte att jag skulle orka, men de gjorde jag. seb har hag sminkat mej och det å nu lockar jag håret. de blir sfint. ikväll blire först konsert inne i stan, och sen blire mayas place :) de ska bli askul. hinner/orkar inte skriva mer. puss så länge (K)

musikal träning idag igen råå

hejhej, har inte så mycket att säga. idag vare musikal rep igen, de va faktiskt skitkul att träna med all rekvesita (det heter väl så?) och det , haha vår musikal kommer äga, speciellt när jag har huvudrollen (A)eller en av huvudrollerna -_-.
ah iaf ,sen efter följde freja med mej och sola. det var skitskönt, fast blev inte så brun :( jag ska typ börja sola en gång i veckan, för jag ska vara neger till sommarn, det är ett måste ! sen ska ja börja springa på mornarna igen, måste fan träna upp mej. har blivit fett lat på sista tiden. jaaau , de var väl typ allt för idag. 


PUSSEN BABY ! 
 

musikal rep och barnvakt

 hejhej , det här inlägget ska mest bestå av bilder från idag, men jag slänger in några ord om hur den vart också.
de va ingen vanlig skoldag för min klass idag, utan vi tränade muskikalen, de gick väl hyfsat för min del.
sen var jag barnvakt efter de. men när jag skulle skjussa hem henne på cyckeln från dagis märkte jag att hennes päron hade glömt att ta med nån den morgonen -_- menmen , de gick bra endå, vi fick låna en skid/pulka hjälv ist :P
nu kommer massa bilder från idag , njut.

    
   

de där va min "outfit" för idag haha (så ser jag ut på musikalen)

   
   
  
  
   

de var lite roliga bilder , right ? haha
nu ska jag duscha och mysa ner mej framför house,puss på rumpan vi sysns imorrn.

god natt , nu sleepar jag <3

nu ska jag sova, hihi mys va ? kul inägg ? problibly not, puss på näsan baby <3



jag är grymt glad för att jag har min lillasyster jenko :D <3

sommar ? ja definitift

hejsan bloggen igen. nu har jag precis ätigt middag och pluggat. känner mej asduktig. jag kan alla mina repliker till musikalen, sen kan jag matten, och så har jag redovisat engelskan, och aah allt är fett chill. nu äre bara franskan kvar men usch på den lixom :S hata...iaf , dagen har vart sjukt najs. jag var astrött i skolan, gick typ hem direkt efter sista lektionen, pallade värkligen inget. mamma var hemma, och jag snacka lite med henne. just nu känns det faktiskt som attt jag kan prata om allt med min mamma, jag har saknat den känslan. det har vart fett knas mellan oss i ett år, jag har bara varit irriterad på henne och ah massa skit, jag ångrar det ganska mycket nu. jag va fett fittig. det känns iallafall skönt att ha någon att prata med, nån som kan ge bra svar tillbaka också. jag älskar min mamma otroligt mycket, även fast jag inte visar det så ofta. vi pratade lite om att åka och shoppa på fredag innan elviras konsert, det ska bli sjukt mysigt, har inte shoppat me mamma på jadu ? ett år ? eller jag var ju med henne och köpte chinos och tröjan för en månad sen, men de var bara stressiggt och ah de va inge kul. dehär är anorlunda, nu ska vi gå runt och kolla/köpa grejer i lugn och ro, det ser jag fram emot. sen på fredagskvällen ska ja och några brudar hare lite najs hos maja , s e c r e t. sen på lördag ska jag göra nått superkul men de kan jag inte heller säga vad det är, hihih jag är värra hemlig av mej.
menmen, eeehm jag venne va jag ska skriva mera....
jo juste, jag har börjat med att sätta upp mål på morgonen, så att jag orkar med dagen och sånna saker. det är ganska skönt faktiskt. puss på det , nu ska jag göra yoga. byye.

ajuste , för er som tror att yoga är någon slags meditation som man bara sitter stilla och viftar med armarna så har ni FEL. det är som styrketräning/stretching samtidigt samt meditation. det är något som jag rekomenderar också. superskönt och bra för min söndertränade kropp haha.

den här ställningen ska tydligen förebygga mensverk, jag har inte testat satt jag vet inte om de stämmer, testa ?

Gör så här:

1. Ligg på ryggen med benen och fötterna ihop.
2. Kom upp på armbågarna eller lägg händerna under rumpan med handflatorna neråt.
3. Lyft upp bröstet. Har du problem med nacken kan du stanna här.
4. Vill du gå vidare sträva med toppen av huvudet ner mot golvet.
5. Andas några djupa andetag i ställningen och kom sedan försiktigt ut ur ställningen.

Att tänka på:
Var försiktig! Kroppstyngden vilar på armbågarna - inte på huvudet. Detta är en motrörelse till skulderstående och plogen. Det ska inte kännas i nacken, om du har problem med nacken, vila bara på armbågarna och låt huvudet hänga bakåt.





den här sägs hjälpa mot ryggont, nått för mej då haha :D
'
Gör så här:

1. Stå med fötterna brett isär.
2. Höger fot pekar rakt fram.
3. Vinkla vänster vågrätt (vissa yogatraditioner säger 15 grader).
4. Böj det främre knäet, strävar efter ha det böjda knäet i 90 grader.
5. Sträck upp armarna och för samman händerna ovanför huvudet.
6. Öppna upp bröstet, titta upp mot händerna och luta huvudet lite bakåt.

Att tänka på:
Höfterna är riktade framåt. Ha lika mycket kroppstyngd på båda fötterna och hela fotsulan i golvet. Det bakre benet är så rakt som möjligt. Vid problem med nacken, titta inte upp mot händerna.

juste, en viktig grej , gör inget som känns obehagligt och fel. sluta då och gör en annan övning.

matillan, you can't push me down biatch !


hej babyyys

nu sitter jag i skolan, so :S men eftersom jag är klar med mitt arbete får jag göra vad jag vill. puss på det :D så nu chillar jag runt och kollar på bloggar. blir inget långt inlägg, för ni vet ju hur maries humör är, eller kanske inte. men iaf, hon kommer lacka satan om hon får reda på att jag bloggar ;) mst dra, c yah <3

hata väsby


aså jag har värra lackdamp nu, palla knivhugga en tjej med en kökskniv ? vafan hjälper de till, äre kul på nått sett?
och bakifrån ? om man ska göra de kan man ju va modig och titta på henne när hon lider ? jävla cp unge....
hoppas dom hittar han som gjorde de och att han blir inlåst resten av sitt liv :@

menmen, nu ska jag berätta om min dag. vaknade typ vid sex. fixade mej på några minuter, sen gick jag ner och kolla på the voice. pallade inte lägga ner tid på sminket, var ändå ful som fan me alla mina finnar :S
iaf, jag sommnade framför the voice och sov tills jenko kom. sen gick jag te skolan. hade asont i huvet, höll på att dö, och va sjukt irriterad på allt och alla. jag venne men så fort jag kommer till väsby får jag damp på alla. jag är inte såhär i vanliga fall, jag är allid glad lixom ? eller va ? jag venne, nu är jag på sämst humör iaf :S är irriterad på mamma och elvira, vet inte varför, de är bara dryga och sega, fattar typ inget av vad jag säger, sen klagar de bara hela tin :S
på no'n var jonas typ snäll mot mej för första gången, wihooo äntligen. han har typ behanlat mej som skit sen mitt utvecklings samtal. bara för att jag sa att jag tyckte han var dålig för att han gjorde allt så snabbt så att jag inte hängde me. palla...bara för att jag är trög ? :O mmmmm, jag venne va jag ska skriva mera, eller jo jusste. på fredag ska jag och några brudar hem te maja och ha det chillnation , kan inte skriva vad vi ska göra, för vem vet, majas mamma kanske läser ? tell u later anyway babys ;)

JUSTE , GRATTIS TILL MIN BABY ANGELINA SOM HAR FÅTT SITT MOPPEKORT
NUE, PUSS PÅ DET :D NU KAN VI ÅKA RUNT OCH DISSA ALLA SOM DISSAT OSS HELA TIN. WIHO :D TJOCKT NAJS !

här kommer mer bilder från trollhättan på mej och baby
  


och såhär ska jag se ut på musikalen , ingen mobbar , för jag vet att jag är ful som fan
   

här är några på mej när jag hade tråkigt höhöh'
 

tack asli för bilderna , hihih gillade den du skrev på, matillan the one and only :D /matillan

bilder från i helgen




  




hihih puss på oss / byye <3

(för er som inte fattar äre drivbilder, eller inte alla men nästan  ;) )

söndag

nu sitter jag jessica, annie och marre och kollar på peter pan 2. fätt sorglig :'(. hiner säkert inte kolla klart , mamma kommer typ snart men ah, nu om vad jag gjort idag. först var jag inne och svulla.sen drog jag och bulle ut och mötte upp marre och jessie som gick tidigare, och fatta om jag skämmdes , hade bara lite fundation och va ful som fan :S :O skabb...hahaha när marcus,janke,natta,tommy och de andra kom tagga jag och jessica in i skogen för vi ville inte visa oss.
men vi gick fram tillslut sen endå. hatar att va osminkad asså, så sjukt ful ja är då :S
menmen , vi tagga till handlarn och köpte dricka, som jag sedan drack upp (hihih sorry)
sen gick vi till skolan och solade , eller jag solade de iaf. och sen gick vi hem och va med sjuklingen annie som jag smittat ner :/ sorry gumman <3 wellwell, nu är jag iaf hemma och har precis käkat middag, och ja pallar inte göra nått ikv satt de blir bara chill framför tv'n i think. c you biatch !  

här kommer bilderna från trollhättan
    
  
   
  
  
hihi, jag och jenko hade de kul på tåget, as you see :D <3

lördags kväll

helluu , idag har jag  svullat mackor som fan, bara satt alla vet. HAHA tjockis -_- , har fan äit typ 20 st :D
menmen , jag ska berätta om igår. de började med att vi var inne hela dagen, tagga typ ut me annies moppe en snabbis för att vi skulle te hanlarn och kolla iaf de hade piroger , men de hade de inte :( snacka om att jag och annie vart på dåligt hummör då, vi ville v'ärkligen ha de :'(. aa men iaf , life goes on :D vi tagga iaf ut sen på kvällen och mötte alla vid dagis, och sen tagga vi vidare till skolan. efter ett tag kom polarna (HATA) så då gick vi till gården för att marre och jessica skulle köpa chocolad. och när vi ska köpa så bah :
alla threee ? säger han i kassan eller va man säger, men typ en fransk dialekt.
en tjugaaa ? säger han sen
HAHAHHA , FYFAN VA VI GARVA. SÅ JÄVLA KUL. de va dagens.

sen gick vi tebax iaf och då åkte jag me matte på hans fyrhjuling, vet ni hur kul de va eller ? typ askul.
vi åkte iaf upp till dagis och chilla. sen kom voffe tror jag han hette med sin flakbil eller vare va. så vi typ 20 pers hoppar upp och åker runt hela skokloster, och medans så sjunger vi den hära, you spin my head round round right round when you go down. de va typ askul :D sen snacka jag lite me erika och tommy också, fast de löste inget. HAHA de var typ bara jag skom snacka as usual :D sen kommer jag inte ihåg så mycke mera, eller jag pallar inte skriva de hihi.
eller jo, för de är askul. jag och marre smög ut typ vid två för att vi mådde lite illa och vlle gå en kvälls promenad.
så går vi typ till nybyggda, men när vi är påväg tebax så kommer det några te dagis. och jag och marre är heeelt osminkade satt vi bah smyger förbi. vet ni hur mycke vi garva eller ? så sjukt fula vi var då. hahahaha sjukt kul.
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH, damp -_-.

nu ska jag fixa mej så att vi kan gå ut och gå eller nått, c yah biatch <3

HATAR MEJ SJ'LV IDAG !

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG 'R S[ FUCKING SUR NU, F;RE F;RST G[RE INTE ATT SKRIVA DE SISTA BOKST'VERNA I ALFABETET OCH JAG 'R SKIT FUL. MARRES DAMP HAR HOPPAT ;VER TE MEJ, BAJS P[ DE ;S


sämst fredag , men flumm som fan

igår så var jag här i skokloster och hade fätt tråk, men aa inte hela tiden, flumma som faaan :D 
typ asgarv.se hela kvällen. vi va iaf vid gården och chilla, sen tagga annie och bulle hem. då gick vi på promenad (jag,marre och jessica) de va mys , förutom att de regna -_-. men aah sen drog vi hem och hämta bulle och annie, vi stog vi busshållplatsen och då kom dennis ,och så vi gick me bullen hem för han fick inte sova här. sen hände de inte så mycket mer, sommna i soffan hihih. resten kan ni läsa i annies blogg. fuckingbunnyh.blogg.se ;)



sötaste bilden på mina babys.


gammla skokloster bilder

hej babys, nu kommer massor av supergammla bilder från skokloser, från i sommras haha :)
fan vad jag saknar tiden på ett sätt, de va lixom chill som fan då. men de äre ju nu med satt  whatever :D

    
   
 
 

i miss those times when you where my everything <3

godmorgon damphund

i morse vaknade jag ganska många gånger för att saga och rocky hoppa på mej. hahah dom bet mej också :P
menmen , jag marre och jessica tagga upp och skylle smyga och hämta en sak men de blev inte så, satt vi käka frukost.
sen vakna bullen och ah vi typ käka och kolla på tv. vi har inte gjort så mycket, typ bara vaknat höh ? menmen , c you later baby <3



pussen <3


i love u amanda <3

hej allihopa, nu ligger jag i annies säng och chillar galet. har typ uppsvullen mage men är ändå på bästa humöret.
har gjort sjukt mycke idag satt jag pallar inte ta upp allt. men ah juste , jag och amanda är tsm nu , love u baby <3
hon är så sjukt bra, typ bäst vafan. och palla att alla tror att vi driver ? :O
menmen , har typ chillat runt hela dan, typ vart hos sandra, vart ute , städat , käkat, sjungit (HAHA AS USUAL) och a massor. juste träffa en kul brud idag som har föräldrar som är stumma, så hon pratar teckenspråk me dom, fätt coolt :D jag lärde mej att säga flaggstång hora och matillan , hihihi :D.
nu är vi iaf hemma och ska chilla vidare, puss på nosen baby <3 :D




jag älskar dej bästavän <3

uteritt och sen annie

hej bloggen, nu är jag hos annie och chillar. ska snart äta äggröra när äggen kokat klart :D asgott hihi.
kanske ska dra utr sen, nu kokar äggen, ciao <3

bäste barnvakten ever :D

nu är jag nyvaken och ska snart käka pizza (SVULLO I KNOW ) men men , man måste ju få svulla some time ? :P jag har också vart barnvakt idag, puuuuh va gjobbigt det är. eller ganske kul också, leka me dockor och hästar, komma tebax till childhood you know ;) men de är ganska ansträngande även fast man inte tror de, en timme är som en hel dag :O.
hahha jag sommnar altid när jag kommer hem, eller det gör jag alltid typ, venne varför. skolsyster säger att de beror på att jag äter förlite och får i mej förlite näringsämnen eller vare va , men shit , då¨har hon inte sett mej äta ? :O äter fan hur mycket som hellst nu för tiuden.
menmne , nu ska jag käka.
aa juste, vem FAN har kommenterat lollos blogg (guesss.blogg.se) med mitt namn ? bara så alla vet så är det inte jag som har skrivit att hon ska langa bild på sin kille. :S
pussen suckers :$

hotta (åtta) m äger visst

a nu är vi hemma igen allihop efter en lååång resa med tåg. den här dagen började fätt tråkig, då vi bara satt och lyssna på massa teknik frågor. fast jag sov igenom hela satt de va chill, hahaha freja den jäveln väckte mej när jag sov som bäst. menmen , sen när de var över och vinnaren hade utsetts fick vi tagga till tåget (YEY). a juste, nån skola i täby van altihop, värra nördklassen aså. på tåget vare chill som fan, vi dansa sjöng och hade galet kul. hihih vidio kommer kanske sen på mej och jenko när vi dansar. och massor av piiics :D imorrn har vi bara en lektion och sen äre lov (eller vi är lediga resten av veckan sen) chill chill chill :D ska dra till annie bv , miss her <3 så de ska bli funny ! hihi. aja pussen på alla för nu pallar jag inte skriva mera , byye <3


trollhättan

nu är jag i trollhättan. de är fan askul, eller ah inte just nu ra för vi är på nått cp teknik hus grej.
men vi har värra chilliga hotellrummet som jag delar med freja baby. har inte vart så jävla taggad idag, har mest gått runt och klagat över min mensvärk hahaha. nejmen jag har vart fätt rolig också, as usual. nu ska vi typ ha prisutdelning och sen får vi dra hem till rummet. vi ska kanske bada sen på kvällen. har ju fan pool och grejer, hahaha och gym xD de blir narre :D ja bilder kommer sen when i am back in buissnis :D so long suckers, don't miss me too musch ;) <3

MEN FÖR I HELVETTE

JAG HATAR BLOGG.SE, MINA INLÄGG BARA FÖRSVINNER :@ SEN HAR JAG MENSVÄRK OCH INGET FUNKAR, FUCK ALLT. PLUS ATT JAG PRECIS LACKAT SATAN PÅ HELA MIN FAMILJ , OCH VET NI VARFÖR, JO DÄRFÖR ATT MINA GREJER BARA FÖRSVINNER HELA TIN, PRECIS SOM  MINA INLÄGG.
HEJDÅ CEPE BLOGG

söndag

idag vaknade jag upp hos ida utav att min mobil ringde. de va lollo som ville att jag skulle komma te skolan och hjälpa till med vatten/luft grejen tills tävlingen imorrn. så jag stressade mej dit. va där tills halv fyra och då tagga vi hem allihop. jag och jenko gick hem till mej och kolla på tv. och juste hennes spraytanninggrej vart asfint på henne, så vacker, love her <3
aja , sen tagga hon och jag fortsatte kolla på tv. nu har jag lagat middag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta, hon får damp om man äter utan henne hahaha ;) juste sorry för inlägget om spraytanningen. de blev lite fel för jag var trött när jag skrev hahaha. juste bilder från i fredags går att se på idas blogg. femhundra.devote.se <3
imorrn är det göteborg som gäller. puss på det , c yah <3 :D


HATAR MIN DATA

hej bloggen, har inte kunnat updatera för att min data är snaknullad. iaf allt är kortfattat nu för jag pallar inte. igår va jag med ida och några. de va skitkul faktiskt. idag har jag vart me ida hela dagen, vi har vart ute inne solat vandrat ah ganska mycket. nu sitter jag hos ida, hon ska ta en dusch och sen ska vi tagga ut eller nått. hoppas de blir kul. eehhhm...kommer inte på nått mer å skriva. juste ikv kanske jag ska dra till maya med några brudar och kolla på melodifestivalen. skitmys. aja, bilder kommer sen när min data har fixat sej, byye <3


här är en bild på min baby , visst är hon sötast ? hihi, love u <3

soltanningen gick bra :D

hej bloggen, nu har jag kommit hem från stan. var där me fedde, asli, jenko, aslis syrra och jenko.
jenko fedde och asli soltannade sig, de vart asfint :D hinner inte skriva så mycket , ska snart till ida. de blir typ krök med några i think, fast jag ska inte dricka. hihih eller we will se biatch ;)  nej men jag ska inte. jag har bestämt mej för de nu.
ah , de blir inget rix fm för mej iaf, är så sjukt trött på stan nu. usch, orkar inte gå runt där.
bilder från idag kommer senare , byyye

dresscode today

hej alla nyvakna sötnosar. nu har jag fixat mej klart och är helt redy to go. idag efter skolan ska jag först till stan och kolla när julla och co spraytannar sig. sen kanske det blir grillning på kvällen med några brudar. det är inte säkert :) iaf de blir nog en najs dag ;)

dagens dresscode:


allt kommer från H&M haha, utom linnet under, den kommer från gina tricot



de va allt för idag baby , eller kanske lägger in ett inlägg senare. det beror på hur tråkigt jag har det.
jag kanske byter kläder , jag vet inte, det känns så vanligt :S

BILDER :D nya också


nu har jag laddat in alla mina mobilbilder :D so here they comme.... NJUUUT

   
  

   
 
    
      
 
    
 


de va alla :D pussen / matillan


my day

hej , idag gick jag te skolan me värra förkylningen och grejer. kunde lixom inte vara hemma, för jag skulle ju passa hanna efter skolan. jag skippa jumpan som var sista lektionen, drog hem , hämta cyckeln , hämta hanna och tagga hem till henne , var där i tre timmar och lekte med lego. sen kom johan och då drog jag hem. det var hela mi  dag.

ah här är lite kul saker som hände under dagen.
när jag hämta hanna kom massa random ungar fram och ba, vems mamma är du ? i min hjärna: baaah what ? ser jag ut att va 40 eller ? .
hahah nej men jag drev, jag ba: nej jag ska bara hämta hanna.
dom bah , ahaaa och så fortsatte de följa efter mej. lärre.... de där me dagis är inget att lita på. kommer ihåg när jag va liten , hatade dagis och dagmamma då. ville bara hem hela tin. och anledningen till det var att  mina föräldrar jobade sent så jag fick alltid sitta kvar själv till 6 när alla andra hade dragit....så fick jag sitta där själv och spela spel.. ussch hemsk tid.

nu ska jag käka middag by the waaay , c yaaaaaaah (H)

did you know that ?



1. jag skriver faktiskt dagbok ibland, alla "stora" saker jag gjort finns med i den, jag har skrivit sen jag var 7 år så de är ganska funny och läsa.

2. jag har blåmärken  på mina stortår sen praoen. jag tappade en grej på fötterna och de bara vägrar att försvinna.

3. jag älskar att bygga kojor, hus och grejer. de är skitkul på landet när jag och mina kusiner bygger vår koja. man får lixom designa som man själv vill.

4. jag är ganska blyg i vissa fall , fast de kanske ni visste ?

5. jag gillar att gå till tandläkaren, älskar att sitta i dendär stolen när de hissar upp en och grejer.

6. jag är jävligt bra med barn, eller för det mesta

7. jag hatar att såra folk, mår piss när jag gjort det. men ändå så gör jag det , cp

8. jag hade en bästavän när jag var liten som hette matilda , hon fyllde år samtidigt som jag. hihih de va lite coolt. jag saknar henne faktiskt, de var ett tag sen.

9. jagn har kännt jennie i 10 år

10 . jag rider och har gjort det i snart 5 år :D

trååååk

1. Jag har insett att min senaste kyss var/är  ganska bra
2. Jag lyssnar på de närmaste,
3. Jag pratar typ hela tin med vissa
4. Jag tycker om naturgodis , ett måste
5. Min bästa vän är/var bäst , snällast och helt underbar
6. Min första riktiga kyss var helt aanorlunda än vad jag föreställt mej
7. Jag avskyr när folk frågar hur det går med folk, typ hur gåre med linus då ? lixom vad ska man svara ?
8. Kärleken är helt jävla onödig, man blir ju bara sårad
9. Jag gillar att vara med min vänner som stöttar en genom allt
10. Jag kommer aldrig att svika bästavän
11. Jag är hemligt förälskad i en person
12. Sist jag grät var två veckor sen
13. Min mobiltelefon är ful somfan, värra data mobilen
14. När jag vaknar på morgonen  lyssnar jag på secondhand serenade " awake" bästa låten
15. Innan jag går och lägger mig går jag på toa hahaha, det är ett måste
16. Just nu tänker jag på allt
17. Bebisar är söta & underbara, men hatar deras snorande
18. Idag har jag gjort mycket
19. I kväll ska jag filosofera HAHA, de är väl de man gör när man tänker ? 
20. I morgon kommer jag rida, kanske nått mer
21. Jag vill verkligen att allt ordnar sig

hihih juste jag gjorde en dikt igår, den vart bra. men tyvärr lägger jag inte ut den på bloggen, för då blir det piiinsamt -_- !
hah bara så alla vet så brukar jag inte göra dikter, men jag hade tråkigt igår :D

fula datan får bli min bloggdata

god morgon alla söta. eftersom min gammla data som jag bloggade på blev tillbakatagen av min syrra , får jaga nu använda min uber gammla bärbara som är helt sneknullad. men de får funka.
igår kom annie hit en sväng efter att hon gjort sitt moppe kort grej.  OCH GISSA VAD, HON KLARADE DE , jag är fätt proud of you.vi snackade om en massa som hänt och så. de var skitmys. sen när hon dragit kom min mamma hem, fätt  surig hon va. det första hon säger är: har ni inte gjort nån mat?
gud va sur jag blir , och lalalala massa mer skit som jag inte pallar ta upp. så då tagga jag till elviras "hus". vi chilla galet där , och  hade lite kul. sen kolla jag på desperet housewives ,  love it :D menmen , nu ska jag göööra mej iårdning eller nått. ccc yah biatch.


whatever lixom

just nu är jag ashappy. helt sjukt igentligen men, somsagt jag är ett skitzo :D gick nyss in på min pa, som jag inte vart inne på på hur länge som helst. ah iaf så har de kommit på en ny grej, typ att man kan skicka kram, örfil,tusen nålar osv.
aah kul, när jag kollar mina har jag fått 2 kramar och resten örfilar HAHAHAHA. jag vet , det är inte direkt seriöst men fyfan vad jag garva. asså jag venne varför, kännde mej så jävla älskad just då (NOOOOT) xD. och de roligaste är att de som skickat bara har skickat sånt till mej satt det måste ju mena nått. hahaha de va dagens fan.
i love me. nu ska jag kolla vidare på folks bloggar, kanske kolla på desperet housevives eller nått. mjo det är nog allt.
PUSS PÅ ER / matillan the one who always laugh ( HAHAHAHA DRIIIV )

bilder från helgen


de var här vi va i helgen

så här sov vi

hihihiih jag fedde freja och jenko undersökte ett uppbrunett hus, de va asspännande fan :O

alla bilderna är tagna från fotobydenice.blogg.se ;)


hej bloggen

idag är jag hemma och sjuk. har typ värra förkylningen och ont i halsen. sen är jag lite snurrig.
har precis snackat med min bästavän och fått reda på lite saker som inte var så kul att höra.igentligen bryr jag mej fan inte ett skit om allt som sägs, men de är fätt knas att prata om nån när den inte är där. för hur fan kan man då försvara sig ? sen HATAR jag falska jävlar, visserligen är jag en själv. jag säger alldrig som det är till personen i första hand, och vet ni varför ? jo därför att jag hatar att såra folk. jag mår så sjukt dåligt av det. visst ,det är fittig stil att ge nån förhoppningar å sen dissa den totalt , i know. men de va inte de jag ville, eller planerade från första början. jag visste inte hur jag kännde och gav små förhoppningar. sen vart allt knas och ah jag sårade en asfin person utan mening. men allt var inte mitt fel, hur mycket alla än tycker det. jag gjorde som jag kände, och ah jag är som jag är. jag gillar inte "förhållande" för jag vet hur det blir, det är alltid nån som blir sårad i slutändan. och tro mej , det har varit jag sjukt många gånger. aså jag börjar alltid gilla nån , men sen efter ett tag blir jag bara irriterad och dissig, och sen slutar det med att man inte snackar med varann.
och jag vill ändra på mig, det var därför jag skrev allt dehär. eller kanske inte bara därför. det här är mina tankar, och funderingar som är kul att skriva ner. jag älskar mej själv och kommer alldrig ta åt mej av skaker som jag vet inte är sant. men det som jag vet att jag gjort fel skämms jag oerhört mycket utav, och tro mej, jag lär mej från mina misstag.

här är det som jag ska ändra med mig själv
* inte vara feg , utan säga som jag känner redan i början.
* sluta d**** och r****
* tänka innan jag gör saker
* vara snällare


i love u

det finns personer som jag ärligt skulle kunna dör för, några som värkligen betyder just "allt". det är helt sjukt hur bunden man kan vara till nån annan, tänk om den försvinner lixom, vad händer då ? visst de är ju inte så att jag dör precis men ärligt så vet jag inte vad jag skulle göra.  kanske börja skära mej ? venne...
de jag vill komma fram till är iallafall att ,har du någon som alltid gör dej på bra humöör ? nån som du blir glad utav att se ? eller bara vill tjuta av glädje när ni inte är osams ? jag har faktiskt det. ibland när vi bråkar vill ja bara skjuta mej själv , seriöst de är typ de värsta jag vet, men när vi är vänner känns det som att jag kan göra allt. får värsta kicken till att klara vad som helst. jag vene, jag kanske är helt wierd som skriver det här på min blogg, men wtf ? jag skriver exacly what i want here. så aah, fuck of if you don't like.
  ibland när jag lyssnar på vissa låtar så får jag lyckokick också, typ som utan dina andetag med fairytale. det påminner mej om i skommras när jag annie och jenko (jennie) alltid va. aså ibland böjar jag nästan böla för det är jävligt sorgligt om man tänker efter. vi  var så tajta, och sen poff så var vi bara två kvar. menmen , de är ju så de blir.
men iallafall, kommer ni inte ihåg tjejer. när vi lyssna på den låten , samtidigt som vi sminka oss, fixade håret , och tog massa fjortis piics, visst va tiden härlig, helt fucking underbar. jag känner värra känslan när jag tänker tillbaks, det är inte så att jag vill tillbaks och ändra massor som gick fel för ah gjort är gjort. 
hela det här inlägget är mest till för mej faktiskt, så jag kan gå tbx och läsa mina tankar nån dag som inte är lika bra som denhär, och få en feeling of happyness hah.
 jag älskar mina vänner helt enkelt, ni är alla sunshines. puss <3

 

kommer ni ihåg ? jag gör, och de var en askul dag.  love u <3

JAG VANN

hej gullungar :D idag är jag fätt glad,  hade ju springtävling efter lunch och ah de gick asbra. jag sprang 7km på 39 min, kom trea bland tjejerna och etta av tjejerna från åttan. asså de är helt sjukt men jag blev lixom alldrig trött. jag ba sprang och sprang. aja de va fätt kul iaf, nu är jag stolt som satan :D
snart ska jag iväg och rida, haha är astrött så pallar igentligen inte, men de ska bli kul endå.
imorrn blire ju skånela me klassen, gud va mysigt det ska bli. kommer vara borta hela helgen så det blir inget bloggande då, men bilder och allt kommer på måndag, i promis.
nu ska jag klä på mej the riding clothes, byye <3

testtesttest

Jag har gjort graviditetstest. nej

Jag tänker innan jag gör saker. haha nej, eller ibland

Jag är envis. aah ganska
Jag är petig med musik. näe inte direkt

Jag går efter utseendet på tjejer/killar. nej , de är fätt drygt

Jag skriver poesi. HAHA, ibland faktiskt , fast de suger :P

Jag är emot mobbning. ja, de är fätt hemskt.

Jag har en snuttefilt.  nä, eller jag har en från när jag var liten men den är på shurgard eller vare heter.där man lägger sina saker ni vet ?

Jag sover med lampan tänd. nejnej , men de har väl hänt

Jag snarkar.  haha ibland -_-

Jag pratar i sömnen.   ibland, tror fan jag gjorde de inatt
Jag är bra på matte.   HAHA OM JAG ÄR :D

Jag har suttit i fyllecell.  neje

Jag har fler är 3 prickar i polis potokollet.  näej

Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.   ah typ

Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad  haha nej , sån datanörd är jag inte
Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.  hatar armbrytning

Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.  jag har min naturliga

Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.   nej

Jag har piercingar på andra ställen än öronen.   nej, men vill ta i naveln

Jag har tatuering/ar.  haha aah , en fejk på magen

Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.  ja det har jag

Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv. ?  nej

Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.  nej jag hatar det

Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.  ah

Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.   heheh nej

Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.  -

Jag har krockat.  aa

Jag skriver fort på tangenterna.  ganska

Jag har en hobby.  nej , inte direkt

Jag har sövts ner.  nej, sövningsmedel funkar inte på mej

Jag är beroende av något.  nej
Jag älskar mina föräldrar.   aråå

Jag favoriserar personer. ah vissa

Jag läser.   ja

Jag har humor . världens bääääästa humor
Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.  haha hur kan ban göra sig av med pengar på inget ?

Jag har skållat mig.  what?

Jag har bra självförtroende.   jora

Jag tycker att jag ser bra ut   mmm, men det finns lite jag vill ändra på

Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.  jaa de har jag :S

Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.  ah

Jag vill plastikoperera mig.  njaa kanske 

Jag är teknisk.  aah ganska

Jag talar dialekt (vilkensomhelst)  neje
Jag hatar pizza.   ah för de gör mej fet :S

Jag hatar tacos.  nje de är gott

Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.  nej inte dö , men försvinna :D

Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.  två

Jag har sett mina föräldrar ha sex. HAHAH ja -_- usch fyfan  

Jag tror på en helt egen religion. nej

Jag har ofta huvudvärk. ne

Jag spyr när jag har magsjuka.  ah
Jag är lättpåverkad.   mm, pisnamt

Min dotter ska heta Jaméliah. nej

Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis. nej jag köper integodis

Jag trivs hemma.  nej typ inte :O
Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.   haha ah när jag va liten

Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.  har typ hänt en gång

Jag är trotsig mot mina föräldrar.   mjoo

Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.   nej, inte när mamma och pappa är hemma -__-

Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful.  jo det kan jag, om den har fin personlighet

Storleken spelar ingen roll. nej

Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.  har aldrig haft en katt  

Jag har/haft fler än 10 djur.  jag tror inte det

Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.   nope

Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.   kommer inte ihåg

Jag är förlovad.  nääe

Jag tänker gifta mig.   jaa om jag hittar den rätta

Jag säger/har sagt jag älskar dig även om jag kanske inte menar det fullt ut.  jo det har jag

Jag har kört bil.  nej, inte helt själv

Jag har kört fyrhjuling. ja

Jag har kört traktor.   beror på villken traktor
Jag har kört motorcykel.  nej

Jag har kört snöskooter.  jaaaaaaaaa de är fett kul

Jag har kört moped.  ah
Jag är bra på kubb.  jag äger

Jag målar naglarna. ah

Jag har snusat/snusar.  nejnej uuuuusch

Jag har rökt/röker.  mm, har "typ" slutat

Jag tränar.   ja det händer ;) 

Jag biter på naglarna usch nej

/ matillan


vakna med the voice sucks

hej bloggen. just nu sitter jag framför tv och kollar på vakna med the voice. och uuuusch vad de har blivit sämst utan jakob å poul. hata kjell mest, palla svettas hela tin lixom :S. aja....hoppas de kommer tbx snart
idag ska vi ju ha "springdag" i skolan. typ efter lunch ska vi springa 7 km, och aah de kommer ju gå asbra också.
är typ fätt otränad nu för tiden. menmen , de får gå som det går, palla tare seriöst.
sen efter skolan är det ridning, har inte ridit på sjukt länge satt de ska bli kul. sen så ska jag köpa en ny jacka också.
den va ganska billig, kostar bara 400 :- tror ja, och de är ju najs. sen kankse jag ska ta ett till hål i örat. de är fätt snyggt i think :D men men, nu ska jag lyssna på min favoritlåt och göra nått. bajskorv biatch <3

10 saker du inte visste om mej biatch

hej babys, gillar ni min nya bloggdesign eller ? hihi fuck you om ni inte gör de.
nu har jag målat lite i min garderob. det vart ganska narre faktiskt. även om jag målade lite fel på vissa ställen.
aah nu pallar jag inte skriva så mycket, här kommer en lite funny grej :D



1. jag har högst vägt 64 kilo men gått ner ca 15 kg på ett år
2.jag har haft " bulimia" ätstörningar eller vafan de heter (inga allvarliga allltså)
3.jag har svårt för att lita på folk
4.jag gråter nästan alldrig (bara när jag är full) och håller det mesta för mig själv eller jennie och annie
5.jaag älskar att läsa kärleksböcker , typ som nora roberts.
6. jag har ett landställe ute i ålands skärgård.
7.jag har min naturliga hårfärg
8.hihihih jaaag älskar secondhand serenade
9. jag snackar ganska mycket skit även fast jag inte vill, de lixom bara kommer
10. jag blev rejält lurad/sårad förra året av en viss person, och de sitter fan kvar

nu vet du allt om mej NOT ! byye <3

heej matte nöörd

nu har jag faktiskt gjort klart matte läxan :D stolt som fan , för jag fatta nästan allt. sen rättade jag mitt matteprov och a det gick ju sämst. lixom om jag inte kunde de på provet. hur ska jag då kunna de nu ? :S sajk.
idag har jag iallafall vart i skolan. freja sunshine var där, de var najs. hahah de va fätt kul sista lektionen (jumpa) då hade vi fritt, alltså vi fick göra vad vi ville. så jag och några spelade brännboll. så skulle putte vara me, och när han ska slå tar han i som fan så hela slag grejen flyger iväg på mej och jenko. HAHAHAHHAHAHHA , vet ni hur kul de va eller :O:D. asgarv.
sen efter skyndade jag hem för att jag skulle hämta hanna på dagis. de va chill å träffa alla barnen där. en va fett konstig. den kolla på mej och bah: hej. sen följde den efter mej när jag skulle in och hämta hannas grejer.
å jag snackade ju me hanna under tiden vi gick innåt och bah: ja nästa gång cycklar vi om det är fint väder. de är ju inte kul att cyckla när de regnar. aaah och vem tror ni svarar ? , JO den lilla random ungen som följt efter mej. den bah: jaa de går inte att cyckla balblabla.
HAHAHAHHAH WTF ?! jag ba kolla på den och baah eeehm, vafan gaggar den om. fyfan va kul de måste ha sett ut, de va fan dagens. kanske inte låter så kul, but i promis, it was :D 
 
nu ska jag nog städa i mitt rum i think. hatar att ha stökigt. men vi får väl se om ja pallar.
c yaaaaaaaaah biatch


fattar ni , i love matilla eriksson :D <3

morgon och tidsfördriv

godmorgon. idag va ja fätt seg på å vakna :S jag är alltid det när jag tränat dagen innan :S ah nu iaf så ligger jag ba här ,har asont i magen. käka värra mackorna och greejer, typ övermätt :O
pallar inte skriva, det värker för mycket i magen HAHA satt jag lägger in en annan skit ist.
pussen biatches <3

DITT LIV
vad heter du? matilda
mellannamn då? anna
vart bor du? upplands väsby
trivs du där? nej, typ inte
brukar du läsa horoskop? ibland när jag har tråkit
har du körkort? nope
äger du några converseskor? nej
favoritdjur? huund :D
vad spenderar du dina pengar på? kläder, möbler, smink, sl,
senaste konserten ? oh shit, de va länge sen
festar du? jaaau
 sprit, cider, vin eller öl? allt utom sprit
brukar du bli för full? näääe
antal kuddar i sängen? två sovkuddar och typ fem prydnads
kan du baka bullar? hahaha nej men ska typ göra de idag eller imorrn
bläck eller blyerts? bläck
mc donald's eller burger king? donken <3
är du allergisk mot något? whalnötter eller hure stavas, och typ socker
äger du ett busskort? näääe, åker på mobilen
dricker du blå, grön eller röd mjölk? the green one
vad åt du till frukost? macko och mjölk plus en banan
hur ser du ut idag? svarta tights, orange/rosa tröja. svart spetsband i midjan, utsläppt hår.
har du haft sex idag? näe
nästa mål i ditt liv? har många mål
vad såg du senast på tv? vakna med the voice
hur svarar du i mobilen? aa, eller aah hallå
vem ringde dig senast? kommer inte ihåg, tror de va papi
vad sa den som ringde? han förklarade hur man satte på projektorn i mitt rum
antal timmar sömn inatt? många
sov du ensam? jupp
vad innehåller din favoritnattmacka? lingonbröd med sån ost som annie har hemma

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng: jag
såg dig gråta: HAHA, annie
fick dig att gråta: marre HAHA , fast jag fick skylla mej själv -_-
du delade en drink med: öhm heh annie kanske , kmr inte ihåg
du gick på bio med: de va länge sen, typ me annie,ale å fedde
du gick på stan med: marre och mutze
skällde på dig: ingen
skickade ett e-mail till dig: matte läraren tror jag, han skickar alltid många mejl

HAR DU NÅGONSIN
sagt "jag älskar dig" och menat det? ja,
bråkat med ditt husdjur? hahah ja hatar dom mest
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? ja :O

SAKER
tar du droger? nejnejnej
dricker du? ah det händer väl
vem är din bästa vän? annie, jennie är de närmsta
vad är du mest rädd för? att förlora någon som betyder väldigt mycket
vilka kläder sover du i? troser, stor tröja
vart vill du gifta dig? vid vattnet
vad hatar du verkligen? falska äckel
har du varit kär? ja
kör du? nä
har du ett jobb? nej, grundskola
gillar du att ha folk omkring dig? ja, men ibland äre skönt att va själv

STUFF
har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? ja,
är du ensam nu? ja.
några piercings/tatueringar? HAH, har en fejk tatoo på magen :D
låtar som fastnar i ditt huvud ofta? secondahand serenade "fall for you" tänker på den nu :D så grymt fin
vill du gifta dig?om jag hittar nån som jag vill gifta mej med så ah
vill du ha barn? ja, när jag är typ 27 ;)

FAVORIT
rum i huset? my room
typ av musik? just nu äre love songs
månad? juni, det är väl då vi går på sommarlov

DE SENASTE 48 TIMMARNA
gråtit?  nej
köpt någonting? eehm , en väska
varit sjuk? nej
sagt "jag älskar dig? ja dt tror jag att jag har
velat säga till några att du älskar dem? nepp
träffat nån ny person? såklart jag har. de är ju bara att gå ute så träffar man massor av nya xD
saknat någon? ja
kramat någon? ja
kysst någon? i don't think so

SENASTE
låt du hörde:  eehm, secondhand serenade "awake"
film du såg: emil i lönneberga, HAHA SJUKT KUL
drink du köpte: kommer inte igåg
mat du åt: mackor och mjölk , plus en banana
gången du åt en 7-Eleven korv: är vegitarian
människa du slog: fedde eller elvira tror jag
stora bussresan? typ till romme, för aslänge sen
långa telefonsamtal: igår, med annnie bv :D<3
dusch: igår kväll

nu ska jag gå på toa, är fätt kissnödig HAH, c yah <3


tjejlistan snodd från annie

Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? - nä faktiskt inte :O
2. Vem var det senaste du pussade ? - pass
3. Gillar du att pussas? - haha aah de är mys
4. Har du strulat? -  japp
5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag ? - jag tror fan de
6. Gillar du någon nu ? - mm
7. Vad gjorde du inatt ? - sov typ
8. Och i förrigår ? - kommer inte ihåg
9. Vad gör du innan du somnar ? - bloggar :D
10. Kan du prata med din mamma om allt ? - nejnejnej, kan prata mer me pappa tror ja
11. Hade du berättat för din päron om du var garvid ? - ah de skulle jag göra
12. Har du varit gravid ? - nope
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - hahahha jag skulle asgarvat
14. Choklad eller glass ? - inget igentligen, men isf glass
15. Push-up eller T-shirtbh ? -  push-up is the shit when you have smal tits ;)
16. String eller hotpants ? - både och
17. Stövlar eller sneakers ? - sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans ? - kjol, hatar jeans

Åtta fakta
1. Hemstad/ort : väsby
2. Hårfärg : brunette
3. Längd : 164
4. Frisyr : knut, hästsvans eller uppsatt
5. Ögonfärg : gröna
6. SkoStorlek : 38
7. Humör : alltid lika glad (NOT)
8. Vänster eller högerhänt : Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär ? - ja.
2. Tror du på kärlek ? - jo det gör jag väll
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar ? - OM jag har
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat ? - mm, fyfan va hemskt de är :O
5. Har du någongång krossat någon annans hjärta ? - mm, och de är inget jag är stolt över
6. Har du någonsin blivit kär i din bästavän ? - hahaha ara, är sååå kär i bunnyh :D ;)
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för honom ? -  MÅNGA gånger
8. Är du rädd för starta ett förhållande med någon ? - ja det är jag faktiskt, är rädd för att bli lämmnad om man säger så. och jag hatar att såra någon, eller att bli sårad själv.
9. Har du någongång haft en hemlig beundrare ? - har en nu tror jag :D

Tio saker :
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar ? - Kärlek
2. Vin eller öl ? - både och
3. Dag eller natt ? - beror på
4. One night stand eller förhållande ? - asså jag vet inte, det beror på vem det gäller om lix
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  beror på villket hummör jag är på
8. Färgfoto eller svartvit ? - love them both
9. Telefonkontakt eller ''Face To Face'' ? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - inget

Tio ''Har Du Någonsin''
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - hahaha aah
2. Har du någonsin velat ta livet av dig ? - den tanken kan jag väl inte säga att jag inte haft
3. Har du någonsin gjort något du verkligen ångrat ? - ah
4. Har du hoppat bungy jump ? - nej
5. Har du någonsin varit med om en olycka ? - ja, tror de iaf
6. Har du någonsin ätit en hel tårta ? - hahaha nej, fast ska nog testa. de värkar kul
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa ? - HAHA ja, många gånger
8. Har du någonsin gått på bio ensam ? - nej, går typ aldrig på bio. de är inte så kul
9. Har du någonsin gillat någon utan att det vart ömsesidigt ? - vad är ömsesidigt ?
10. Har du någonsin tyckt att världen suger ? - japp,typ i höstas hatade jag livet haha,

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu ? - Ja
2. Är du glad ? - ah
3. Är du fundersam ? - det är jag alltid
4. Är du uttråkad ? - nej faktiskt inte
5. Är du tysk ? - nej
6. Är du italienare ? - nej
7. Är du fransk ? - kan lite franska :D ?
8. Är dina päron gifta ? - yuuuuup
9. Gillar du någon just nu ? - vet inte
10. Älskar du någon just nu ? - många,

Om dig :
1. Hur mycket är klockan just nu ? - 22.13
2. Namn : Matilda eriksson
3. Vart bor du ? - upplands-väsby
4. Hur många barn vill du ha ? - många, vill ha en stor familj :D
5. Vill du gifta dig ? - ah när ja hittar den rätta, annars vill jag vara själv
6. Rullar du spagettin eller skär du den ? - jag skär
7. Har du ätit sushi ? - ÄLSKA, SÅ JÄVLA GOTT :D
8. Favoritglass ? - vad heter dom..? aah juste, magnum :D
9. Hur många olika sorters flingor har du i skåpet ? - 3 tror jag

Fyra grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av snuten ? - inte jagad :O
2. Har du en hund ? - nej men vill fan ha en
3. Sover du helst själv eller med någon ? -  med någon
4. Tror du på spöken ? - lite kanske,

hej bloggiiish

idag har jag först vart i skolan, lite trist att freja inte var där faktiskt, vare sjukt sugen på flumm. 
aja efter skolan gick jag och nåra hem te fedde. sen kom putte, och vi kolla på emil i lönneberga. HAHA sjukt kul. 
sen efter det tagga vi hem te mej (jag, julla,fedde,jenko,putte,maja) vi va här och hade kuddkrig i mamas och pappas säng, hahaha de va askul. putte va helt vild :O sen gick vi te maja ett tag, hälsa på hennes dogs å lite sånt. och nu sitter jag och bloggar och de spelar gh. tyyp alla ska tagga hem snart, å då mst jag plugga matte. klarar inte av ett ig till :S 
sååå aja det var typ allt för idag. 

jag älskar dej angelina bästavän, du är min  sunshine, mitt allt. you know baby, oavsett hur mycket alla försöker så kommer inget att kunna sära på oss , vi är bäst. love us. byyye <3


WE RULE BIATCH !


god morgon sötnosar

nu har jag klätt på mej och sminkat mej , packat väskan och aah, jag är helt redy to go. jag älskar att vakna på morgonen nu för tiden, har blivit fätt morgonpigg :O. och det har ju med för det första att vädret är asbra, när de va vinter ville jag bara sommna om, frös ju aschlet av mej när jag steg upp up sängen. sen så har det med att nu har jag mitt underbara rum, visst det är inte helt klart men snart så. sen så är det jävligt skönt att vakna vid halv sex

här är en lista på saker som man hinner med om man vaknar i tid :
 
*frukost
*duscha
*blogga
*fixa sej utan att stressa
*man kan chilla kvar i sängen ett tag efter att man vaknat
*man hinner plugga på prov osv


man hinner med massor, och jag lovar er, de är asskönt att inte stressa på morgonen <3
c yaaah biatch


lista (igen)

Hur många gånger har du varit kär? två gånger tror jag

Favoritgodis: Naturgodis, älskar nötter.

Coolaste stad du har besökt: venedig

Action eller Skräck? både och

Vill bli när du var liten: vetrinär och tupppsykolog (fråga mej inte varför :S det finns inget sånt jobb ens)

När fick du din första kyss: när jag var tretton tror jag

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? jag går ju där nu satt, jag är vanlig. normal bra i skolan å så

Vad är du beroende av? kläder

Dagens roligaste händelse: kommer inte på något

Dagens tråkigaste händelse: mhm vet inte

Dagens humör: glad positiv

Vilka tv-program följer du? desperet housevives typ

Vad gillar du mest med dig själv? min personlighet, den äger

Vad gillar du minst? falska äckelpersoner :S

Vad är det roligaste du vet? vara med annie bästavän

Har du något motto? lifes to short to be serious :D

Hemlig hobby? ööh, jag vet inte

Något vi inte vet om dig? jag var väldigt tjock förut

Vad ångrar du? att jag bantade förra hösten, och lite saker från i helgen

Vad önskar du? att jag va bäst i allt

Vad klarar du inte dig utan? fundation, data,tv,vänner

Vad gör du helst en vardag? shoppar med vännerna

Vad gör du helst en lördagskväll? kröökar å flummar :D

Vad har du mest av i din garderob? massor av tröjor och nästan inga byxor, använder bara tights tyyp

Drömjobb? psykolog, det verkar kul


om mooi

FULLSTÄNDIGT NAMN: anna matilda eriksson
FÖDD: 940324
BOR: upplands väsby
SMEKNAMN: matillan,tillan,tilko,matilda och måånga fler
INTRESSEN: vännerna
SKOLA: väsby skola

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: oh yes
ÅNGRAT NÅGOT: ah fan, massor
LJUGIT: ljuger all the time för vissa
SVIKIT NÅGON: ja venne, tror fan det :/
KÄNNT DIG SÄMST: nepp, altid bäst
GRÅTIT: HAHAHA ja -_- jag som aldrig gråter
SKRATTAT: ja, everyday
VARIT SJUK: mjo, har haft ont i halsen
VARIT UTOMLANDS:  nope
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN:
jupp

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA:  nej värkligen inte
SKRATTAR DU OFTA: alltid
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: glad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: asbra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: jag har tänkt på det men inte sära seriöst
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: jaau

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett
ÖGON FÄRG: grön/blå/gula :s
LÅNGT ELLER KORT HÅR: långt typ
SNYGG ELLER FUL: snygg baby ;)
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE:  ah, eller hatar min röv (gubbröv)  :S
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: jaa det händer :)
ELLER TVÄRTOM?: neeepp
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: ja faktiskt :O
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ja , när jag inte klippt av dom
SMINKAR DU DIG: alltid
OM NEJ, VARFÖR SMINKAR DU DIG INTE?: pass

där va lite om moi :D <3


hej barnvakt

ja nu är jag barnvakt  på onsdagar :D yey, ska bli fätt kul aså. ska hämta hanna (min granne) varje onsdag efter skolan. hoppas hon gilar mej, annars blire pinsamt -_- men ioförsig, alla barn loves matillan så varför skulle inte hon ? hihi jag är fät kul. aaja nu ska jag plugga engelska, har ju prov imorrn :S har bestämt mej för att de ska gå bra satt nu äre bara aatt pluggiiish. c yaaaaaaaah
juste jag köpte en ny väska idag, hihi den är asfin och kommer från belle. 550 kr bara, asnajs :D <3



love u sistaah <3


god morgon

nu efter att ha kollat runt i hela jordens bloggar lägger jag in ett inlägg i min egna. asså det är fätt strange för de är typ 10 st som läser min blogg och ändå fortsätter jag. men somsagt, jag bloggar bara för min egna del. det är ganska chill att vakna, kolla på bloggar, blogga själv ,käka frukost och bara ligga i sängen å dega.hihi älska han som kom på bärbara datorn :D men nu iaf vill ni kanske veta vad jag åt till frukost ? eller kanske inte... men ni får veta endå hiih, jag åt mjölk å flingor (love it) och ett äpple. najsnajsnjas. a jusste igår blev mitt andra rum "klart " också, biogrejen är klart och suround ljudet är uppsatt, och playstationet är ihopkopplat me allt de där så man kan spela med storbild :D superchill.
aja ska gå te skolan om 5 min. c yah ikväll i think! bye <3



JAG ÄLSKAR DEJ BÄSTAVÄÄÄÄN <3

söndag

hej blogglovers. nu har hela släckten åkt hem. det är ganska skönt faktiskt så ja bara kan chilla och göra vad jag vill lixom, har ju passat min lilla kusin ( han är snart två år). aså han är så grymt söt, love him. jag bah: kan du säga matillan, han : malilla :')
juste roligaste, när vi satt och åt middag igår så ville han ha cola. men emil ( his daddy) ville inte att han skulle dricka det för sen så skulle han bara vilja ha mer och ah börja böla för att han inte får. men ted fortsatte å tigga, så tillsist fick han lite öl av morfar ( typ en droppe ) och det första han säger är BAJS och samtidigt rynkar han ansiktet som fan, vet ni hur kul de var eller ? höll på att dö av garv.
han var assöt hela dagen igår, men jag va så jävla sliten och trött satt jag sommna hela tiden, orkade inte riktigt med att han skulle hoppa på mej hela tiden.
på kvällen kollade jag på film med kusinerna och sommnade till den. hahahah somsagt jag var sliten, brukar inte sommna till filmer, de är mera annies grej. haha hon är så söt , för så fort det blir varmt och mjukt sommnas hon, sötnos <3

idag har jag vart lite med jenko också, vi har kollat på fim, det var typ min dag.
nu kommer bilder från i helgen. (tagna från fuckingbunnyh.blogg.se)


         

1. jag och min bästavän ( i know , jag är belek)<3
2. me and the worlds greatest <3
3. marre söt <3
4. annies tårta
5. amanda gumman <3
6. jag och angelini <3
7. middagen på  annies födelsedag
8. BULLEN :D
9. min "tvilling" jessica <3

that was all of moi today, c yah <3

jo jag pallar faktiskt

jag sa ju att jag inte pallade att skriva ett inlägg. men de gör jag faktiskt.
gårdagen var helt sajk, pågrund av alcohol så gjorde jag massor av grejer som jag inte borde/ skulle ha gjort annars.
det kanske inte är så seriöst för er men jag är värkligen lessen. och framförallt jag skäms som in i helvette.
mutze, jag är ledsen för att jag inte sa som det var. det var fittigt att ge dej förhoppningar och massa som jag vet inte skulle hända. jag förstår om du är fätt lack nu och aah. förlåt...
marre, jag hoppas du förlåter mej ganska snart. grejen var att jag kommer inte ihåg vad jag gjorde. jag visste inget. jag är ledsen gumman, det är jag.förlåt.
och ett STORT tack till amanda som sprang och hämtade mej, och till annie och alla. jag älskar er <3
de blir nog inge mer dricka för min del på ett tag, man lär sej av sina misstag, eller äre så ? 
det hoppas jag iallafall.  bye <3


oh fuck

hej bloggen. hsr igentligen inte lust att blogga nu men men. igår var jag ute och de va fätt knas. skäms som fan. ah nu pallar jag inte skriva mera, är inte riktigt på humör. pussen



asful men kul :)

RSS 2.0