beställer hem från h&M

lovely, sitter och beställer hem clothes från h&m med min kära syster. hon dreglar, literally...euuuuuw !
aja , ha en bra kväll. I will indeed <3

kista med jennifer <3

halleloja bloggen. igår kväll var jag somsagt hos freja med allihop, va skitmys. och ja , idag ska jag åka till kista och hanla kläder. eller iallafall testa kläder som vi sedan ska beställa från webben. ja..sen ikväll har jag lite erbjudande på aktiviteter (hahaha) men jag vet inte om jag är på sånt humör så vi får se hur det bli med det.
iallafall så ska jag vara med mina brudz :D wihooo.

dagens outfit :)






HAHA, ja så egad kan man vara. puss på mej och så hörs vi :D

/ M A T  I L D A E R I K S S O N !


miranda älskling :')

ja som ni kanske märkte så är min underbara bästavän lite flummish today....turkar i garderober hallååå ? ajaa, i love her the mest ! nice english huh? well, nu sitter jag i frejas kök med putte (som btw är helt tyst !?) josse(som du har brunt hår, lovely :D ) och jennifer (jenko hehe). och i resten av frejas hus befinner sig choppe,filip och viktor, and freja her self ;) ja, mirre var här nyss..men plutten fick ont i magen och gick hem :(!
har inte så mycket mer att tillägga. hare primör my friends ;)



jag älskar dig syster , allways and forever !

/ M A T I L D A E R I K S S O N !

Hej alla turkar i garderoben!

Heeii sexi Miranda här!

Jag kom precis hem till söta lilla tildaN. Hon sitter nere och äter det luktar mat i hela huset. Jag kom precis och blev uppskickad till rummet.. ALONE.. : |
Jaja, tilda kommer väl snart i hope! (Hon vet inte att jag skriver det här, SURPRISE !! :D 

 Vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte riktigt, kanske ska på en fest men ingen e speciellt taggad så får se hur det blir med den saken!
 Jag vill bara säga att jag älskar tidaN mest hihihihihihiihihih knas!
jaja, vad ska man säga... ingen mästerbloggare precis, eller vad tycker ni? Har ju faktiskt en blogg. venne om ni brukar läsa den.. www.kissies.se  heter den i alla fall. Mitt underbara liv på en blogg!

Men det var nog allt för mig!


Puss o kram alla matillan-lovers. I know you love her ;)
OJ, och alla turkar som läser. Ta in åt er av rubriken!! eller iof... sitter ni i en garderob och läser detta kan det ju vara ganska passande  ;)



Life will smile for you! I love you


fredag, vad ska man hitta på ikväll?

hej på er. idag har jag vart i skoolan, det var hyffsat kul acctually :D det var "emofredag" i min klass haha, och fedde gick fullt ut. han var totally emo stylish. naiz ! ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. är sugen på att dra till kista och käka middag och shoppa, men mirre vill annat...så vi får se hur det blir med det.

ja...jag har inte så mycket att säga faktiskt, puss på er !

ang. naztysbunny's hiss och diss lista

jag läste precis igenom hennes hiss/diss, ute/inne lista. och jag tror jag kommer gilla det här året :D
all den hets som har varit under hösten om att man ska vara size 0, banta ,latte dieten etc. och alla "fjortisfyllor" hit och dit, och fester och ja allt sånt total dissar hon. och jag diggar det stenhårt. vem vill vara ett benrangel som super sig full? jag är hellre nykter och lite halvmullig och ha en glad underbar personlighet istället. visst fine om du/ni vill vara super skinny, i don't give a fuck. men jag säger bara att det priset som man får betala för att vara så där smal är helt ovärt. jag vet för jag har varit där. been there done that, och om det är något som jag ångrar så mycket som det så var det väll den gången.....som jag inte tänker berätta om HAHA. 
  
förra hösten gick jag runt som en zombie. jag hade ingen ork i kroppen alls, eftersom att jag inte åt. och det jag åt spydde jag upp. jag fick minnesluckor och svimkännslor hela tiden , och allt jag gjorde var att sova. jag som var väldigt vältränad innan orkade inte ens gå till station?! och från mej till station är det inte långt kan jag säga er, max 10 min. och jag orkade inte ens ta mig dit utan att sätta mig ner?! och allt började med att jag ville bli normalsmal från att ha varit mullig. men när jag var normalsmal tänkte jag, lite till, lite till och så fortsatte det. 
innan jag började träna och så vägde jag 63 kg...när allt var som värst vägde jag 50 kg. 13 kg gick jag ner på mindre än ett halvår. jag stängde av hungerkännslorna helt..jag va fan alldrig hungrig. eller jo, ibland..jag kommer ihåg när jag och fedde kolla på narnia,då åt vi melon. men jag fick ångest när jag hade ätit två bitar så jag tvingade mej själv till att låta att ta en till. oh fy satan vad jag ville ha den där melonen, HAHA de va helt sick hur mycket jag ville ha den. jag vart som ett djur som ville ha sitt byte men inte kunde få det ? HAHAH!
vart är jag påväg med min "historia" igentligen? ;)

jag tänkte inte föreläsa om anorexia och så, men alltihopa gör mej bara så jävla frusterad och arg ?!
det är bara så jävla onödigt?! jag vet inte hur mycket problem jag har fått med min mage efter......aaaaaaah! 
menmen , allt jag ville säga var att träna   och ät bra om du vill gå ner i vikt, inget annat jävla tjaffs!


/ matilda

...





I close my eyes often. It's easier to have them closed.
Because when i open my eyes they look and search for something.
And that something is you. only you....


hej bloggen. idag har jag vart i skolan, snipp snapp slut. hinner inte blogga så mycke mer, ska spinna klockan åtta prick och sluta 20.30 exakt!

min vecka:

  1. torsdag. skola,plugg , träna jumpa+yoga.
  2. fredag, åka skidor med lollo?
  3. shoppa probleby
  4. sön vet inte

se yaaaaaaaaaaaalll :P



 




"jacksson five from a car stereo sing I want you back, i want you back! "

tjolla hopp :) idag har jag vart i skolan, flummat runt me freja och jennie och typ alla. skitkul :D
hade matjour idag då man torkar bord osv...heheh jag freja och jennie drog ut på de som fan, så vi slapp franskan :D jippiekayay. sen så kollade vi på film på so'n, älska. och ja sen så gjorde vi massa annat som jag inte orka ta upp.
juste, fedde satt och stirrade på mig i dag.
jag: -"varför kollar du på mej hela tiden? "
så säger han med sin "fulröst" -för du gör alltid så roliga saker" 
HAHAHA, ja där ser man...:D

what's up tonight? ...jo jag ska träna med emma. mahaha, fan va naaaaaiz. sen ska jag plugga engelska och kolla på tv... hela kvällen planderad sörni. uuuuuuuhm, har inte så mycke mer att tillägga. hare ;)


hahahahhahaahha kolla min näsa på den här bilden ? :O mumin eller vad? :O....gillar't ;)

/M A T I L D A E R I K S S O N


städat klart nuuuu

fan va bra jag är, helt unbelievable ,har städat hela rummet nu (båda rummen). det är faktiskt nackdelen med att ha två rum, de blir ju så jävla stökiga och så måste man hålla reda på båda, jobbigt läge :S. aja , jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på mitt rum, men det vill ikke funka , så de vellabli imorgon som det händer.
skulle fixa windows 7 som pappa köpt till min dator, men det funka inte heller, vad är detta igentligen? teknikens slappdag eller ? damp man får..................! aja..

vad gör jag just nu?  hum...
jo jag sitter och pillar mej i naveln och försöker hitta på nått att göra..
det får bli tv'n me mamma. puuuuusss!

ma famillia , love <3

long time without writing

yes...hahah jag är sämst på att blogga, verkligen urusel. menmen, idag var jag i skolan och flumma runt som fan med jennie och fedde :D aah love u guys! sen har jag vart hemma och städat. helt sjukt att jag städar hela tiden, men grejen med mig är den att när jag väl börjar så kan jag inte sluta. när man väl har börjat är det ju bara att fortsätta tills det är shiny, don't cha think ? ....fan va tråkig min blogg är -.- skriver om städning HA!

weeeeeeeell, i helgen var det bara en chillhelg. är inte alls taggad på fest och sånt...känns bara inte kul längre :S jag kanske har växt ifrån det? jag vet inte...det kanske är för att det är så jävla kallt? hum , värt att tänka på!

lite catch up från en vecka tillbaka.
var och kollade på gymnasium i uppsala med julla i tors. det verkade skitbra så funderar på att söka dit. fett skönt att börja om och aa slippa väby / sthlm ett tag. men somsagt är jag inte helt hundra.
sen så har jag.....HAHAHA har inte gjort så mycke mer :S fan va sad, nu låter jag som värsta tråkmånsen.
menmen , jag kan väl inte ha kul jämt.
jusste ,funderar faktiskt på att åka till mormor och morfar i ösmo i helgen. det blir lixom som en mini semester, naaaaaiz ? hahaha låter skittrist kanske, men för mej är det ganska avslappnande och skönt att komma bort. typ försvinna ett tag, lixom stänga av mobilen och bara vara ett med naturen HAHAHHAHAHA ! ja så får det nog bli.
aja , ska typ städa mitt rum och dunka min nya favoritlåt. pusss :)

 

ikväll kommer bilder på my room :D ialla fall om kameran är på humör. keep your eyes opend


fredag, YES en vecka avklarad :D

hejsan hoppsan bloggen. idag är det fredag och allt plugg är avklarat för den här veckan, sjukt skönt ;) ja..vad händer idag? ingen aning. jag hittar väl på nått med mina cutiepies till vänner.
idag i skolan var jag som en levande död typ, jag var helt borta (?) för att jag var så trött ! det är galet att skolan ska börja så tidigt!! inte okej ! aja , det är bara att se den ljusa sidan av de hela, soon it will be over. sportlov om några veckor, sen påsklov och sen SOMMARLOV :D fyfan vad jag längtar till sommarn, eller åtminstånde våren d å man kan ha fina tunna kläder. aja, orkar inte skriva mer. puss


jag och syster , HAHAHA

HAHA, do you like our rumps ? ;)

i love u

hahahaha diggar virans min :)


dagens fråga. är vi lika ?
jag tycker inte det, men alla andra envisas om det. så vad tycker du ?

/matilda


jag hatar att vara tjej -.-

yes , i hate it. mens och skit är inget man vill ha lixom? tro mej alla grabbz, det suger. aja, det är bara att bita ihop och försöka plågas på minsta sett...typ som att ligga i fosterställning som jag gör nu -.- funkar inte så bra, menmen. har tränat lite yoga med viran för att "relaxa" men ja det funka ju bra...? höll på att spy ! hade ju precis käkat. så de blev inte mycket yoga...matte blev det istället. gjorde några tal, OCH JAG FÖRSTÅR ! :D jippiekajay!! ehm, nu ska jag kolla film har jag planerat. får bli nån som vi har på tv'n. imorgon på morgognen ska jag börja dagen med pilates, naaajs ? har inte mycket att snacka om...det kanske märks ? haha

juste dagens! freja och jennie satte på hide and seek (min favoritlåt) på båda deras mobiler så att det blev suraond ljud ( stavas det så ? ) och jag vart lite ivrig (ville ju lyssna -.- )
jag bah: kan jag få en..KAN JAG FÅ BÅDA ?!!! (alltså mobilerna)
fedde började asgarva, och då insåg jag hur jag hade låtit. typ som ett cepe barn som ville ha något som inte ens kunde vänta på ett svar. fyfan va kul det var. fick typ andnöd (?)

sen gick jag och freja och snacka om vårt roligaste intärnskämt på lunch rasten. nämligen "berta".
hahaha ! de var såhär...
jag och freja bytte om på jumpan. jag står i bh och mjukisbyxor och har precis böjt mej ner. så när jag reser mej upp och skulle svara på nån fråga som hon hade ställt kollade hon lite konstigt/osäkert på mej och bah : eehm ....din "nipple" syns.
jag typ skriker ut : HER NAME IS BERTA !!!!!! och ser skitsur ut.
 freja och jag :HAHAHAHHAHAHAHAHAH !
grejen  är den att ibland vet jag inte vad jag får saker ifrån. de bara kommer ut :O ? jag fattar inte varför jag ens sa så. det bara blev.....men kul vare :D
det är typ mitt och frejas skämt , kommer alldrig glömma.

aja, det var dagens. nu ska jag kolla tv med min underbara mami *smile*
shalom my friends ;)


jag och julia baby

HAHAHAHA


kolla glittret vid mina ögon? jag gick lös med kajalen när vi hade som trågigast

HAHAHAHA, SKALLEPÄÄÄÄR !


orkar inte lägga upp mer. puss på er så syns vi ;)

skola

hejsan hoppesan bloggen. idag har jag vart i skolan, suuck..! aptråkigt som vanligt. men en rolig sak är att vi ska börja hålla på med andra världskriget. fyfan va kul. det är et ämne som lixom är intressant, plus att vi har en skitbra lärare. folke i mitt hjärta <3 ! han är ju bara för söt och underbar. aja, nog om det.

hum, dagens händelse: LOLLO HALKADE ! HAHAHHAHAH ! det var seriöst dagens. det lät typ såhär, slaaash bam. gumman då :')

efter skolan så kom mirandih hem till moi. vi låg och chillade och kollade in folk på facebook. och jag började tänka på att mirre snackar om killar som att de vore ett objekt. som killar brukar snacka om tjejer. lite komiskt. hahah och så sa jag det, så de blev lite diskutioner om det. well...nu ligger jag här och har allmänt tråkigt. ska snart sätta mej på cyckeln och spinna lite. kan vara skönt. och sen blire yoga innan jag ska sova. aaah , naiz! kanske lite oth innan också, beror på om jag kan hålla mej vaken (?) sommnar alltid -.- !
yepp, har nothing moore to say to you guys. smell u later ;)

 / matilda


matilla/julia/albin/julia/hemma


puh, så såg min dag kväll ut igår ( rubriken). åkte runt. hamnade tillslut hos jullas kompis Albin och kollade på "this is it- michael jacksson". den var ganska kul, men var skittrött. sen kom vi hem till julla vid kvart över ett och jag slagga typ direkt. yeees, what else have i done ? hum, jag har käkat två mackor och städat mitt rum...underhållande? nja kanske inte, menmen det är allt jag kan bjuda på denna " morgon " :) hare gött, pöööss <3

NTI sollentuna

yepp, jag är helt kär. jag är kär i en skola, fyfan. men men, den är ju så jävla bra (?)! ska gå marknadsföring och administration har jag tänkt. jag tror jag kan bli riktigt bra innom det.

haha har inte så mycket att säga, ska träna snart tror jag. kliar i benen faan ;)

asså ni ska bara veta hur bra mitt liv känns nu. allt känns så lätt.

"när man väl kommit upp till ytan, är det lättare att flyga vidare" har hört det nån stans, venne vart.


ha det bäst kära läsare. se yoo


jag ska börja aceptera mej själv,för att jag är ju jag



yepp, jag har gått upp i vikt. 4 kg närmare bestämt, men vet ni vad ? jag skiter i det. jag har gått och haft ångest ett tag nu, börjat få tillbaka vissa beteenden som jag hade förut för att jag har gått upp några siffror på vågen. Men när jag tänker efter så inser jag hur jävla löjligt det är.
Mina nyårs löften i år var att börja aceptera mej själv så som jag är, och börja "släppa in" killar i mitt liv igen. japp , jag har inte haft det så lätt på det sistnämnda, det är svårt (?) jag är mer den typen som lämmnar när det blir för seriöst, när jag börjar gilla nån sticker jag. jag är feg helt enkelt. precis som alla andra är jag rädd för att bli lurad/sårad. Jag kommer ihåg mitt förra nyårs löfte, jag tror att det var jag och sandra som hade det tsm (?) aja whatever. det var iallafall "inga killar år 2009". och jag har faktiskt nästan hållt det löftet.
Sen är jag som alla andra, rädd för att inte bli acepterad av det andra könet, haha mobbat de där lät men endå.
typ "tänk om han inte gillar de här?" "tänk om han tröttnar?" ja sånna jävla tankar. Men nu ska jag ändra på de, jag ska skita totalt i vad folk tycker om mej, ärligt! det kommer ta ett tag att ändra sitt tänkesätt, men jag ska göra det. pallar inte med denna ångest längre, jag vill vara fri från mina tankar som är baserade på vad jag "tror" att andra tycker om mej. jag är jag, jag är vacker, jag är speciell, jag är precis som bara jag kan vara, och jag älskar mej själv. jag är inte perfekt, men vem fan i helvette är det? jag har komplex över min rumpa och ja massa skit, men om det ska hindra mej från att vara mej vill jag inte längre. så nu har jag sagt mitt. jag hoppas att ni som läser börjar tänka bättre om er själva, för en sak ska ni veta så länge ni älskar er själva spelar det ingen roll alls vad andra tycker. tänk på det nästa gång ni börjar tycka att ni är feta eller vad ni nu har komplex över. ha det bra / matilda

mattehjälp



tjoho. nu har jag vaknat, eller okej...det var för ett tag sen. jag har kollat runt på lite gymnasium, och är fan jävligt sugen på att gå NTI sollentuna handel. visst, handel är ju kanske inte den bästa linjen men endå. skolan värkar vara så himmla mysig och jaa det känns nice lixom. jag vill bli nått innom reklam osv, kanske butikschef (?)  men grejen är den att jag har ju ganska bra betyg och kommer in på de flesta linjerna, så det känns lite onödigt att välja handel. men jag venne, funtar också på att gå på rudbeck sam-musik. men det känns inte heller riktigt rätt, usch va jobbigt det här är :S aja, idag så ska jag plugga matte. har bestämt mej för att bli bra på det. just nu verkligen suuger jag på matte, algebra och sån skit kommer lixom inte in i mitt huvud ;)
menmen , vi får se vad som hämnder todaaay.

 pöss och kram / matilda


trevlig kväll hos freja

heej. idag eller ikväll var jag hos freja med lite trevligt folk, skitmys. först vare jag,filip,josse,jennie,och josses kusin emma och freja där. vi färgade frejas hår, eller hon gjorde de. sen kom robin och ralle. då kolla vi på film, "the girl next door" heter den. men kontakten till tv'n glappa så den stängdes av hela tin, galet jobbigt vare. för vi fick starta om filmen 24/7. ja, sen tagga jag och jennie (jenko, man får inte kalla henne de längre :'( ) hem. och nu ligger jag här. Imorrn ska jag träffa alla brudar (mirre,lollo,jennie,freja ehhhhm nån mer maby) jag vill åka skridskor, men de är tydligen för kallt ute. och alla kan ju bara FETGLÖMMA att jag åker i ishallen. kommer ju skämma ut mej totalt :O.

aja dagens citat eller dikt som finns i min gadget var ganska fin eller vacker (HA-HA) så ska faktiskt skriva ner den :)

"Förälskelse är många det storartade tinget.
Förälskelse lyfter oss upp var vi hör hemma.
Allt som du behöver är förälskelse." moulin rouge

DAGENS OUTFIT :










HAH, ja de va det. hade tights till detta btw ;)


tycker bättre om engelska verisionen menmen. aja nu ska jag sooova, sleep tight you guys ;)


long time no see ;)

yepp, har inte skrivit på ett tag. mhm, har inte mycket att säga. var ju på ikea igår med fedde :D skitkul hade vi haha. Alla verkligen kollade snett på oss, verkligen alla (?) venne varför :O
HAHAHAH, så jävla kul på tåget. måste bara säga vår konversation.'

fedde: "-asså förut trodde jag att normallönen vad 50.000 kr , sen fick jag reda på att den typ låg vid 20.000 , hur fan kan man klara sig på det :O (?) "

seriöst...efter han sagt det kännde jag mej inte speciellt omtyckt på de där tåget. ALLA kollade konstigt på oss , och typ ba: dagens ungdommar... suuuck -.- !

menmen , vi hade det kul iallafall. efter att ha gått runt på ikea och hoppat i sängar och testat kuddar (testade en stenhård, fick seriöst hjärnskakning :S ) så gick vi iallafall till elgiganten där vi satt i massagestolar, skitnajs. sen kom pappa till bauhaus så vi gick över dit. och efter ett tag åkte vi hem. knasig dag med en ännu knasigare vänn, gillar't ;)

på kvällen kom söta brudar hem till mej, ida,jessica och miranda. ja vi hade det trevligt.
snart ska jag till farmor, hon fyller år. ska bli ganska chill, orkar verkligen inte med att göra nått idag.

JA ! måste bara säga att ajg är sjukt jävla sugen på att åka skridskor. vaknade upp i morse och vart helt crazyy, ringde typ runt till alla. men ingen har fucking skridskor -.- suuuuuuuuuuuuuug ! och lollo som hade det skulle på cup, fifaan. menmen, vi ska åka imorgon har vi bestämmt, hihi längtar :D

ajaaaaa, nu ska jag sova. pöss och kram skumbanan :)




HAHA, ja ni...den här garvade jag och mirre åt igår, lite kul :)
så kul kan man ha med en webbcam alltsåå...

// matilda


RSS 2.0