GRATTIS ANNIE BÄSTAVÄÄÄÄÄN !

GRATTIS ANNIE, 15 ÅR NU. I LOVE U, C YAH TONIGHT! :D <333333




GRATTIIS GRATTIS :D JAG  ÄLSKAR DEJ MIN HUNNYH BUNNYH TJEJ :D


god morgon bloggen

hellu. nu ligger jag i min nya asfina säng och lyssnar på medina- sagoland. så grymt bra låt. och det va tack vare lollo som jag börja lyssna på den , thank you hun :D nyss kom mamma in och sa att ja måste städa mitt andra rum , sssuuug ! det är fätt me stök där.
jag måste komma på olika namn på mina två rum, för det låter ju fult med ett och två. några förslag ?
aja mst städish nu, skriver ikv :) <3



är det nån mer än jag som älskar en blå himmel ? så jävla fint

teknik åttan

jag vet , jag vet. det här är typ mitt tredje eller fjärde inlägg för idag, och jag lovar jag har faktikt ett kul liv men jag bara ääälskar att blogga satt nu gör jag det. som ni vet så van vi teknik åttan i uppsala och nu så ska vi till trollhättan och tävla vidare. eller nu och nu, heh om tre veckor. då ska vi bygga nån vatten grej som jag inte vet hur den funkar men de ordnar sej. här är i alla fall bilderna från förra tävlingen





där pilen pekar, där är jag. och anledningen till att jag inte syns är för att jag sover hehe ;)
eller jag tror det var då

aja nu om nått helt annat. pappa va idag och köpte sista delen till sängen som vi glömmt (det var ingen del som fattades) aaah så nu är den klar. just nu ligger jag faktiskt och myser i den :D och sen har jag fixat mitt rum, vill ju inte lämmna det stökigt innan jag åker imorrn. fast om jag känner mej bra så  kommer det bli stökigt på morgonen imorrn endå, jag är lite slarvig hihi. nu ska jag sova , är skit trött , pussen babby <3

heej bryysh :D

nu sitter jag här, har precis käkat 4 mackor (svullo) tre med tomat på och en med kaviar. jag fattar inte alla typ hatar kaviar, men jag typ love it, mmm :D jag har börjat äta mer nu för att jag tränar så mycket. fast de är typ nå cepe me mej, jag får asont i magen när jag käkat. wiierd :S men nu eftersom jag är själv hemma ska jag plocka i ordning allt tills imorrn. hihiihih kommer flumma som faaaan och aah ha askul.






( bilder tagna förra helgen av jonthe )
life to short to be serious babyy ;D / matillan


från skolan

nu har jag so, blir ett snabbt inlägg. idag fick jag tillbaka mitt matte prov, det gick sämst. ska typ börja gå på spec matte om det går. jag hoppas fan det, sså kanske jag klarar matten för en gångs skull. har bara gjort det en gång sen sjuan :/ inte bra... nu kommer marie, mst dra. skriver sen

länktar som fan tills imorrn, ska bli askul , majbrasa och allt. PUSSEN <3


vakna med the voice och frukost

hej swetnos :D nu sitter jag och väntar på att vakna med the voice ska börja igen, det är reklam. i morse gick jag upp id halv sex och tog ett halft varv i spåret. jag börjar få ganska bra kondition, för jag blav bara lite trött.
 igår var jag på ikea me mami och köpte min nya säng. sen köpte jag ett par chinos och en randig tröja. mamma som skulle på fest idag köpte lite nya kläder som hon ska ha på sej ikv. sen svängde vi förbi beckers (trore hette så) och köpte elviras tapet, den varskitfin.
aa sen kom vi hem och pappa skulle hjälpa mej att sätta upp sängen, men nääe då fattas de delar. jävla cp också. jag som ville sova i den. :@. satt jag börja träna lite trampmaskin istället, och situps , armhävningar osv. jag älskar att träna, jag känner mej så fräch och inte fet :D najsnajsnajs. nu pallar jag inte skriva mer för vakna har börjat, c yah biatch<3




i love u bästavän ( jag vet att du hatar bilden, men det är den enda vi ser glada ut på :D ) PUSSEN


från skolan

nu sitter jag här, siasta lektionen , as skönt. fick precis tillbaka mitt soprov, det gick ganska dåligt mot hur det gick för jenko, hon fick mvg, men aah fick ju g satt woho :D jag klarade det iallafall. efter skoln ska jag tagga hem och sleepa, är sjukt trött. eller så ska jag fixa i mitt rum. vi får se , byye <3

svinpesten

har ni hört om den nya smittan som sprider sig över världen ? aaah vi kommer ju typ att dö :O. det började ju i mexico och sen nu tror man att en kille i norge också har det, och snart kommer det vara i sverige. snacka om läbbigt.
om du får feber, diarre, röda märken på kroppen, andnings besvär och probem med att gå, och sen efter att tag dör du,då har du nog den sjukdomen.
aså endå gud va hemskt, vi kommer lixom inte kunna va utan andningsmask och grejer, så kommer vi får gå runt där helt fula och skabbiga. länktar inte.....usch. aja, det dröjer väll några veckor innnan den kommer hit, eller längre.

pusseen <3


 
jag och mina brudar i sommras (suddig bild, i know) :D

god morgon

nu sitter jag här med en tallrik yoghurt och havrefras och ska snart kolla på vakna med the voice.
igår kväll var jag med emma och ida. vi gick ut och gick och sancka om en massa som hänt och så. de va chill. när vi började gå tillbaka så ville ida köpa glass satt vi svängde in på hemköp. och efter som att han i kassan va "Assöt" så ville hon inte köpa sin glass, satt jag fick göra det -_- och hon hade ju bara enkronor, satt det såg ut som att ja va värra fattiglappen :S sen efter det tagga vi hem te moi , och där satt vi och snacka om självmord och vanliga mord och sånna grejer. fick veta värra mycket som hade hänt i väsby. shiiiiiit, asså. det är fätt läskigt här om man tänker efter. kommer fan inte våga dra ut :O men asså jag fattar bara inte. hur kul kan de va att sticka en sax upp i nåns röv ? usch....

nu ska jag ehhm, göra nått ?! so long suckers <3



där är ida, emma, och jag (bilden är från i sommras) <3

tvillingar eller va tycker du ?

jag har fått hört massor av gånger att jag och min syrra ser ut som tvillingar. men jag tycker att vi inte är ett dugg lika varandra. hon har normal näsa, jag har uppåtnäsa. hon har tjockt hår, jag har tunt. hon har raka tänder, jag har snea.
(hahahaahhaa shit va ful det låter som att jag är)
vist jag kan fatta att man ser att vi är syskon, men tvillingar, naaae ?
aja, jag älskar henne mest iallafall. vare sej hon är min tvilling eller inte :D <3


lika ?



pussen // matillan

måndag

hejsan, idag har jag vart i skolan. sen efter gick jag och mötte ida i centrum (hon praoar på veromoda där). vi drog hem till henne, satt och snacka lite. sen tagga vi te mej, och jag visade henne mitt nya rum som inte är helt klart än.
vi chilla lite vid datan och sen skulle jag käka. hon tagga hem då och jag åt och plugga franska. sen skulle jag målat idag på en vägg, men alla fucking penslar är borta :@ satt de blir no målning idag. nu ska jag träna igen tror jag, eller kanske iinte för jag sprang ju spåret idag. gick upp fätt tidigt,typ klockan halv sex och tog ett varv i spåret.jag känner mej duktig :D hihih. de kanske blir all träning för mej idag, vi får se. 

 

love matillan <3


allt om min lördag

det började med att vi vakna,fixade oss och tagga ut till affärn där alla va. men vi palla inte satt vi gick till vikingagungan och låg där och sola. sen kom julle och joina oss. vi lyssnade på musik och chillade galet. sen kom sam och matte.
kommer inte ihåg allt men ah.
sen mötte vi jonte,lucas (jag tror han hette så) och nån mera. vi tagga ner till stranden. och när vi va halvvägs kom max. å ja och marre pallade inte gå satt han sjutsade ner oss :D ahahah det gick fätt fort satt jag fick tårar i ögona.
vi solade där och sen tagga vi hem.
vi va inne ett tag, och gick ut sen. men alla va typ hemma och käka.
vi gick hem efter ett tag och käka. det var asgott. typ lax me limesås på eller nått.

kvällen: vi var först vid gården och flumma. sen tagga vi hem till matte ( aså jag,annie,julian,mutze,dennis,marre, och matte dåra) vi va där i fem minuter och sen tagga vi till mutze. fast annie och julle hänka inte med för de var trötta.
jag hade askul där faktiskt, jag och marre bah flumma omkring :D
aajusste, hans hund va assöt fast lite läskig. den va typ lite aggressiv.

nu ska jag fixa mitt rum c yah <3


fredags kväll

kvällen började lite trist. annie va bara med julian , men de kan jag förstå att hon vill. satt jag och marre tagga till sparrviken där alla var och kröka. men när vi kom dit va polarna där så nästan alla hade lubbat in i skogen. så vi chilla där ett tag me matte och agge å max och några fler.  sen när dragit gick vi till idealbyn där liket,robin och nån mer va. aah jag kommer inte ihåg allt som hände sen plus att jag inte orkar skriva. ni får helt enkelt fråga mej. :D

nu fixar vi oss för vi ska snart tagga ut till sommar värmen. i love it :D <3
och nu kommer lite bilder som vanligt. pussen <3



de här ska jag va me idag  :D have a good dag. baajskorv <3


at annies palce :D

nu är jag hos annie. jag tog tåget till karlberg och mötte marre där. sen drog vi vidare mot skokloster ;) tjockt naajz.
 hon var där och träffa hänke.

nu är julle på väg hit, och ikväll blire kröööök i think :D ska bli askul. 

 



HAHAHAHAHAHA :D  I LOVE U HUNNYH BUNNYH TJEJ :D <3

fredag, yes yes yes

tjohoo bloggen, idag är det fredag och jag har sovmorgon. så jävla skönt. i helgen ska ja först va me annie, sen imorrn så ska jag mami och papi fixa mitt rum. åå gud vad jag länktar tills det allt är klart. har inte så mycket att skriva nu å morgonen. jag lägger in ett litet inlägg , c yah bitches <3 

 



GE MEJ SOMMAR NUNUNU !
det är jag som åker hahha, fetans va ful.

vinnare av tekink åtta 2009 :D

idag var vi i uppsala och tränade med bilen som vi byggde klart igår. det gick inteså bra när den skulle åka , för den kom typ bara 20 cm framåt. men vi vann design priset och så vann vi frågetävlingen :D oh shit va de va svåra frågor men de tre som vi valt ut för att representera våran klass var så grymma satt de ägde skiten ur alla :D de var aylen,rudi och simon.
ajuste, fätt kul. typ helenelunds skolan vart så jävla lack när vi vann satt de bah
vi kommer spotta på eran skola.
HAHAHA roligaste jag hört. för ofta vi bryr oss, hur många gånger har inte jag spottat i skolan ? :D suckers...
det var ganska kul där, träffade ju amanda sötnosen och aah maten va god satt de va chillnation. fast de va lite boring att sitta där i typ två timmar och lyssna på frågor.

vi vann: 7500 kronor , en resa till trollhättan där vi ska tävla vidare ( ink. hotell ,lunch,frukost)
askul :D

och imorrn, ifall att jag inte hinner blogga så blire skokloster :D så jävla taggad. pussar och kramar bitches <3

de här sötnosarna träffar jag imorrn <3 :D


kuk cp äckel

jag är såå jävla förbannad nu satt jag venne vad jag ska göra. jag kom precis hem från skolan efter att ha fixat klart bilen till tävlingen imorrn. för er som inte vet så ska min klass va med i teknik åttan. å då ska man tävla med soldrivna bilar.
och jag blir så jävla lack, för jag och några andra fick stanna tills klockan åtta för att göra klart, medans vissa kunde  gå hem och kolla på tv. asså jag för ryck, för endå så ska de få lika mycket sovmorgon som oss :O :@
jag har sån jävla lackdamp jusst nu satt det är nog bäst att jag inte skriver. ha en bra kväll svikare, bye.

godermorgon lovers

tjossan, hoppas ni gillade förra inlägget med alla bilderna :D det var lite kul faktiskt. för det där var för ca ett år sen och shit va mycket som har hänt sen dess. jag va ett fetto, och aa alla va fätt små :O helt sjukt att allt kan hända så fort (nu pratar jag inte om bara det, utan om hela sjuan) tänk att det bara var ett år sen vi vart mobbade av alla , HAHA. länktar inte tillbaka säger jag bara. fyfan , men när alla andra gick runt och hatade oss för att vi var fjortisar. kom vi tjejer närmre varandra. och sen när alla slutade hålla på så splitrades vi. det började med att vi var fyra, maja,jenko,jag och annie.
och nu är det helt fuckat. jag är me alla. men de är inte med varann. eller jo jenko och annie är ju friends med de umgås inte :( jag saknar faktiskt tiderna lite :/ menmen slutsnckat om de.

idag äre skola (USCH) sen vet jag inte vad som händer. hinner inte skriva mer, måste käka upp min frukost. byyye <3
jusste jag hitta min tröja som jag fick av annie i present, sorry till alla er som jag anklagat för att ha baxat den -_-



haha denhär va lite kul ( förra året )

life to short to be serious <3


hej fuckface

idag har jag vart väääldigt irriterad på vissa. vet inte varför, men bara är det. men aja, dagen har vart hyfsad endå.  jag julla och jenko skulle fixa bilen till tävlingen på torsdag, och shit den vart så jävla grymm :O NOT ! det ser ut som en flugbajskorv. glittret fucka upp sej och aah vi palla inte satt vi ba hällde på allt. men den vart cool ändå ;). haha snacka om att klassen komer lacka imorrn ;D nu sitter jag här med jenko.vi cillar galet till musique (franska). jag hade franska prov idag. det gick ganksa bra, kunnde ju gått bättre. menmen , man kan ju inte vara bäst på allt.
 nu lägger jag upp en kul bild eller nått för ja pallar inte skriva fler rader, har ont i magen. bajskorv <3



jag i fjällen förra året me jenko och maja :D

jenko (RÅTTA) i fjälllen hahaha ;)

maja in fjällen :D
 
jag helt cp :O (ifjällen )

sättra 08 :D

jag ( FETTO :O) och jenko
       

det var en kul kväll tjejer, i love u <3

godmorgon :)

idag har jag franska prov,det kommer att gå jätte bra tror jag :) nu kommer nog jenko snart satt de blir ett snabbt inlägg.
idag efter skolan kommer jag nog tagga hem till nån , pallar inte va hemma :S
sen måste jag plugga matte, jag ska klara matteprovet.om jag inte gör det , då får jag fan damp :O

aa jusste,roligaste saken imorrse.

(jag och elvira bråkar)
mamma: men sluta bråka , ni ska alltid tjafsa, åååh, blablabla
mamma: och elvira ska du ha pyjamasen idag eller?  
elvira: va ?
jag och mamma: HAHAHHAHAHAHAHA
så jävla kul, elvira hade en lång vit t-shirt satt mamma trodde att de va hennes pyamas. elvira vart så äääägd :D

men nu ska jag pluggish lite mera franska, cccc yah !










EGOIST , javisst <3


hej matillan , hur mår du ?

INTE BRA.
som annie och marre kanske vet blev jag lite dålig i magen igår. enlingt mej vare inte kul , men annie och marre tyckte de va askul -_-. jag har nu fått reda på att när jag bantade ( hade lite anorexia i höstas hehe) så förstördes mitt tarmsystem eller nått, satt jag tål inte socker :S kul , jätte kul ( NOT ). satt nu när alla svullar blire nötter för min del :D och de är ju bra för jag älskr nötter.
idag iaf gick jag till skolan, men jag hade så jävla ont i magen satt jag drog hem. jag sov för det mesta, men jag målade lite i mitt rum och plugga också. elvira (min syrra) hade ledigt idag satt jag chilla me henne med. men eftersom hon har damp slutade det med fight as usual. jag fattar inte , hon ska alltid misshanla mej :O har värra blåmärkerna överallt. och när jag slår tillbaka lackar hon och slår mej mer, wiiierrd :S
aja nu måste jag plugga, har ju prov imorrn.

life to short to be serious / matillan <3

löördags kväll var en flummkväll

hey baberiba. gårdagen vaer en blandning mellan tårar och asgarv. det började lite trist, men jag stöttade min bästavän så mycket satt det blev bättre för stunden.iallafall slutet av kvällen.
 vi var först vid gården och snacka me agge å trampus och nicklas. sen drog de typ hem te agge eller nått satt då va vi med matte och ratto gås och sam. men gården stängde satt vi var tvungna att gå :S och man kan ju fan inte va ute, så jävla kallt :O satt vi tagga till matte :D och shiiiet va flum de va där, helt obeskrivligt kul. jag älskar mina brudar som får mej på bäst humör. och tråkigt nog ska jag dra hem idag :/ usch , hata väsby. fast det har faktiskt blivit roligare där, men typ i vintras, det hände fan nada :O menmen, så äre väl.

nu ska vi väl tagga ut til affärn och träffa liket eller nått , för vi får inte vara inne. deras papi ska jobba. vi ska typ grilla eller så drar vi väl hem te matte sen :D as usual.

juste fick veta lite andra grejer som inte är så kul. kommer sakna dej även fast du hatar mej, haha <3

life to short to be serious <3 / matillan
 
HAHAHA, asful , men jag bjuder ;) <3


fredags kväll

tjoooooo everybody. idag vaknade jag med en snarkade annie by my side. igår var en sjukt kul kväll måste jag säga. jag och annie ägde hela skiten faan. vi va mest med borgvall å trampus tror jag, eller vi va väl med alla , jag kommer inte ihåg riktigt. men sen slutade kvällen med bråk typ. jag venne vad som hände men de va iallafall nån brud i tellen som va fätt kaxig å sa massa saker som hon inte ens visste nått om, så jävla patetisk. usschhhhh.................

idag ska vi iallafall åka och köpa annies moppe. det ska bli fätt kul hihih. ska sova här inatt igen, och ikväll kommer det
säkert hända nått kul. seyah bitches <3


här är en bild på mej amanda och elle.

CP FUCKING DATA JÄVEL!

vet ni hur arg jag blev helt plötsligt ? för hela mitt inlägg försvann :@ så jävla fittig stil av min data. det var typ ett av mina bästa inlägg som jag gjort. nu pallar jag inte skriva så mycket. idag var en askul dag, fast den kännslan är ju borta nu -_-

har typ flummat med allt och alla idag, askul. pallar inte skriva mera. baaaaaajs


life to short to be serious babe / matillan


idaaag

heeeeeeeeeeeey babe :D idag har jag vart i skolan (första dagen). det var cp tråkigt, eller joo visst det var ju kul att träffa alla och så men lektionerna , omg jag sov fan :O aa juste , en blatte spotta på mej idag oxå :( jag kunde fan inte ha min tröja på mig sen. så jävla äckligt asså :S
efter skolan gick jag te centrum me tjejerna, sen gick ja och jenko hem och måla i mitt rum. det blev asfint :D
jag har en fotovägg , typ manhattan.

de va min dag , nu ska jah kolla på dh :D  byyyyyyyye <3


jag vart utmanad av jonna ;)


4 favoritprogram:
house
desperet housewives
Gossip Girl (fast jag har typ bara sett på internet...)
top model


4 saker som jag gjorde igår:
Eldade
plurrade i vattnet hihih
eldade med mina kusiner
åt påskmiddag

4 saker som jag längtar till:
sommar
valborg
gymnasiet och slippa väsby skolan
spanien med jenko och lullu :D

4 favorit restauranger:
sushi stället vid station
taco bar
aso jag har inga spec

4 saker på min önskelista just nu:
träffa bästavän
monneeey
att mitt rum blir klart
att jag får landet för mig själv i sommar.

4 personer jag utmanar:
Angelina
guess.blogg.se
baramariaa.blogg.se
femhundra.devote.se

Såhär går utmaningen ut på:
Kopiera rubrikerna här från min blogg, skriv sedan att det är jag som har utmanat dig,och sen skriver du dina egna svar och utmanar andra inom bloggvärlden.

kyss, smek livet är en lek / matillan <3

åland med släckten :)

tjosssaaan everybody :D nu har jag precis kommit hem från kökar (mitt landställe som ligger på åland)
det var skitmysigt faktiskt. vi typ bytte taket på stugan och rensade på tomten.
hahaha roligaste grejen aso, när min kusin elias kom hem från sin fotbollsträning i barcelona skulle han komma ut till landet i en dag och sen åka hem med oss dagen efter. så han satte sig på färgan dagen efter han kommit hem. men eftersom det var en timme mellan första och andra färjan så skulle farmors kompis hämta han vid mariehamn och sen så skulle de åka hem till henne och käka å kolla film, å sen skulle hon skjussa ner han till färjan när det var dags.
 men när han är där nere på kajen så kommer det ingen färja. haha så han ringer till oss och ba : vad ska jag göra ? 
pappa blev då fätt taggad att åka och hämta han med båten satt han satte den i vattnet och började att göra den i ordning. men sen var batteriet typ slut eller nått satt det funkade inte iallafall. satt det slutaade med att elias fick sova hos farmors kompis. snacka om att han var surig när han kom på morgonen efter.
 aa jusste, hon tanten hade värdigt många katter. och när elias skulle gå på toan mitt i natten smög den in och sket på golvet. hahaha fan va jag garva när han berättade. så jävla kul asså ;D

sen igår gjorde vi värra brasan jag,elias och linus. för att vi hade plumsat med stövlarna i vattnet när vi gick ut till en ö. och det vart ju jävligt kallt. hihi vi trodde ingen såg men de gjorde de visst. fast det är ju inte så konstigt eftersom det blir ju stora röökmoln ;)

nu ska jag kolla på film med min älskade syrra om jag saknat i en vecka nu. hahaha ni vet inte va hon och emma har gjort här hemma. tycker fan synd om mamma och pappa aso. fy skämms emma. hahaha ingen fattar vad jag menar säkert.  och jag lovar er, i wont tell. / you know that you love me ! <3

bilder kommer sen <3


igååår

hejsan , nu skrivet jag ett inlägg till.bara för att jag är så duktig lixom :D
igår var jag först med jenko hela dagen, sen vi typ fem ringer julla och frågar om vi vill hänka till sanda och grilla me några brudar. och det värkade ju askul satt vi drog dit ( men jag var tvungen att äta innan i typ 7 tusen fucking år. för min pappa lät  mej inte dra annars.) när vi kom dit vare redan asmycke folk där. så vi ba satte oss ner och chilla galet.
det skulle tydligen vara bråk där satt plisen kom och grejer :S de typ va där fätt länge och hällde ut allas dricka.
men sen kom de andra gänget som skulle bråka, men när de såg polisen lubba de in i skogen hahah ;D

nu sitter jag vid lullus data och väntar på att de ska åka till stinsen. jag kan tyvärr inte hänka och kolla när hon fixar sina naglar, för jag mst hem och packa. åker ju till landet imorrn you know... inte kul.
eftersom vi inte har nån internet där så kommer jag inte blogga.
pussen och kramen baaby <3

myyyys kväll igår !

hejsan freaks :D jag vet, dålig updatering men jag har vääärkligen inte pallat. men eftersom att jag är så snäll så langar jag ett litet inlägg till de två personerna som fortfarande läser min blogg, haha.
igår så var jag först hos maja med lollo,jenko,och maja förstås. vi käka scones och kolla på tv tyyp. men sen var vi tvungna att gå när hennes mamma och mio kom , för de skulle typ fira att de skulle flytta eller nått.
satt jag och jenko taggiish hem till mej. vi visste inte vad vi skulle göra. ida vill att jag skulle hänka till edssjön, men jag ville inte lämmna jenko satt jag gjorde inte det. så vi ringde freja och kolla ifall att vi fick va me på hennes och jossans myskväll, och det fick vi så vi drog dit. men det var inte bara vi som hade frågat haha utan lollo, julla och johanna med , så vi vart ganska många.
men sen ringde typ några av johannas kompisar och fråga om vi ville grilla med dom , så då gick vi till sanda kärret tror jag det var. och så mötte vi dom.
det var asmysigt, förutaom att vi inte fick upp någon eld , haha.
sen drog vi hem till freja och kolla sckräckfilm, fast jag typ däcka i hennes säng direkt. var så jävla trött.
aa jag pallar inte berätta så mycket mer om igår. det var en kul kväll iaf :D

nu sitter jag här och väntar på att jenkisssh ska duschaa klart, sen ska vi sola.

byyyyyyyyyyyyyyyyyye! bilder kanske kommer sen. we will se <3

RSS 2.0