hela mitt inlägg försvann..

...så nu skriver jag lite kort om min dag ist. jag har vart sjuk och stannat hemma. jag har gjort en massa saker actually. typ som:

  • flytta min säng från ena mitt rum till mitt andra. det blev så mycket bättre :D
  • pluggat franska. tres bien :)
  • pluggat matte.
  • snackat me julia sötnos, riktigt kul :D
  • snackat med mirandiiih, HAHA va den bruden är skön.
  • hum,, jag har snackat hemlisar med jenko. mahah its a secret , you never know.
  • öhm, nått mer men kmr inte ihåg...JO JUSTE JAG HAR ÄTIT KOLDOLMAR FOR THE FIRST TIME. damn its good :D
  • kollat på one three hill.

ja det var typ exakt allt jag gjort idag, eller jag har sovit och duschat också om ni är nyfikna. HAHA villket patetiskt inlägg, menmen nått att läsa iallafall.

goodbye lovers and haters ;)


fars dag

igår var jag ute me mirre. vi träffa först kim,totte och söder. va me dom ett kort tag vid sttion. men de skulle te kista eller nått satt aa vi drog till runbybarnen vid elkas (stavning på de sökes ?) sen gick jag ida,johanna och mirre mest runt och skulle fixa massa saker. men allt vart bara F A I L. vi gick tillochmed på fel buss, smidigt va ? så vi kom till sigma när vi skulle till ryttargatan :S. jag och mirre orkade inte mer sen , så vi drog hem till henne och satt å mös  framför män som  hatar kvinnor. eftersom att hon skulle ha dop för sin lillebrur drog jag tidigt, jag vill ju inte att hon ska sommna på dopet lixom (?).

nu ska jag ut och gå med ida, sen ikväll ska jag på "fest". min gammelmorbror fyller år haha, det blir nog riktigt...öhm drag (?) på den festen ;).

sen är det ju fars dag också. åh i love my dad vey much. har inte sagt grattis te han än, eller säger man ens grattis ? aja ska ner och köpa en blomma eller nått, en chokolad ? funderar på att skriva ett supergulligt brev. det brukar min syrra göra. hum, maby I just bake a cake ? aja jag vet inte , i will keep thinking. bye for now <3

haha just for you ida ;)

ja eftersom att ida klagade på att jag inte skrev här (i inlägget friskis och svettis) så ska jag börja göra det igen. bara för att det är så jävla kul lixom :O ! nej men ärligt nu...jag har fatiskt saknat min blogg, det är kul att skriva av sig lite. kan ju börja med att berätta vad jag gjorde i går kväll. jag var med Miranda och Louise, vi hade det sjukt mysigt I think. vi smög runt och busade HAHA ! först träffade vi kim&chopp vid station å lämnade money. sen åkte vi till breddenskolan för att hämta saker hos freja där ralle,robin,cricke och javve var (plus josse och jenko dåra). men när vi kommer dit, gissa vikka vi möter (?) jo choppe och kim, de skulle också hämta saker hos freja.
vi fick alldrig det vi skulle ha, kom jag på nu (?) ... aja ! vi täffade lite folk där iaf, några var ju lagom...nycktra också. sen kom johanna och sonja i johannas moppebil, sjukt söt måste jag säga. vill också ha en sån :( !
snackade lite med dom, lollo åkte hem och jag å mirre körde vidare mot (så tjocka som vi är) donken. mirre köpte en cheese burgare, och jag nada va inte alls hungrig. sen ...hum vad gjorde vi mer igår ?

juste vi va hemma hos freja ett tag, och va lite sociala. men sen fick vi båda mensverk och åkte hem. mirre va sjukt söt och sjussade hem mig i regnet. thanks <3

ja de var väll det, snart ska jag rida med mirre förhoppningsvis. omg säger jag bara, har inte ridit på ett halvår snart :O aja de ska bli kul iallafall. kan ju ladda upp lite bilder från "festen" (om man nu kan kalla det för de) på lovet. have a good day/night <3


jag och miranda påväg dit :)
 äsch , de andra gick inte att ladda upp :/ well ell , det kommer. pussen <3


RSS 2.0