känns bara meningslöst att skriva

Jag gillar inte att skriva blogg. Jag gillar inte att berätta hur min dag har varit, därav min sugiga uppdatering. Och anledningen till att min blogg överhuvudtaget existerar är för att jag gillar att avreagera mig själv, tex när jag är arg är det skönt att slänga in ett debattinläggsliknande text för att bli av med tankarna i min skalle. Jag tycker faktiskt att det är kul också, att skriva om något som är viktigt för mig. Att skriva om något som betyder och att förklara med olika meningar om hur jag känner. Och jag måste säga att jag tycker att jag kan föra ut mina tankar hyfsat bra, men det är ju min åsikt. Det är ju inet så svårt för mig att förstå mina egna tankar, men vad ni tycker vet jag inte. Så nu vet ni! Inga mer tråkiga inlägg från min sida, jag har inte tid eller ork att lägga ner på matillan.blogg.se! Men ni får ha det så bra så kanske jag kommer tillbaka någon dag :) <3


<3


kan inte sova....

alltså...jag undrar ett par saker..hur kan en människa bli så perfekt!? Hur kan en på miljonen ta all perfektionism som finns på jorden så att någon annan stackare sedan får lida över sitt utseénde? Världen är fan orättvis!
Det finns några få tjejer och killar som värkligen dragit vinstkotten, och några som dragit niten. FAN vad jag önskar jag va vinstlotten. Man blir så fruktansvärt frustrerad på hur någon kan få allt, och en annan ingenting. Tex. supermodeller fick kroppen,framgången etc, medans cepet fick..ja...ingenting(?) Eller det beror på hur man ser på saken..den fick ju ett bekymmerslöst liv, men ni förstår poängen? ganska konstigt det där alltså.
Jag gissar på att Gud fördelar vinstlotterna över alla de liv man har, så att man en gång under alla sina återupplivelser får det...okej, det där lät crazy...whatever!
aja, ska inte skriva mer om mina konstigheter. imorgon blir det "mina första springsteg" mot beach 10, ska ut och springa spåret hehe :) puss på det och gonatt folk's ;)

wow,pom,bang

hejsan hoppesan. Mitt rum ser just nu riktigt fööörjävligt ut, jag städade ju idag..och då kom pappa med den brilianta idén om att vi skulle bygga min drömgarderob. Sagt och gjort...jag började riva ut allt i mitt ena rum och ställde in det i mitt andra. och när det var tomt började vi riva min walking closet...om man nu kan kalla det för det...mer en standing closet för jag kunde fan inte gå omkring där inne. Aja, den rev vi..och sen så...ja...hände de inte så mycket mer! mitt rum ser ut som ett bombnedslag och pappa har inte tid att fixa allt tills imorrn..så hur fan ska det här gå?! bajs,kiss,SKIT! jag hatar att leva i stök!!!!!!!
menmen, mamma får (MÅSTE) hjälpa mig med detta imorrn, ytterst viktigt (hahaha)!
aja, la ut lite grejer på blocket också...maybe i make som money? hope so :D puss och kram skala banan <3



LOVE MATILDA !

usch jag är så dålig på det här med uppdatering

hejsan, glad påsk btw..idag var jag med josse och freja i stan och köpte löshår...nice, är trött på mitt tråkiga korta. sedan har jag vart hemma med släckten och käkat go mat,kollat film osv. såg shutter island...den var förvirrande men endå hyfsat bra. förstod inte så mycket, men det är ju en dal av min charm, är ganska trög när det gäller sånt. ja, imorgon blir det mammas släckt, och sen blire av att träffa mirre :D älskade älskade vän som jag saknar så mycket så att det kliar under tånaglarna, haha. det ska bli kul! sen ska jag träffa ida på måndag och annat folk de andra dagarna..det här blir ett prima ballerina lov :D godnatt, pussiluskan <#

RSS 2.0