är det jag som har blivit gammal, eller är det ni som blivit bansliga?

okej..rubriken kanske inte hör i hop så mycket med det som jag tänkt säga. jag vet inte vad jag ska säga actually, hmh tricky! jag känner mig inte lika taggad längre, inte alls lika på för att festa. jag vill dra utt till landet och sitta där själv med mina stora mjukisbyxor och tjocktröja och kolla på grace anatomy. jag orkar inte hoppa omkring längre och ja vara så där skitpeppad. jag är ganska så trött på det.
på fredag ska jag iallafall på bio med jenks, ska se sex and the city 2. känns som att jag har spenderat aldeles för lite tid tsm med henne det här året, och det måste gottgöras. saknar min shalashenko :D !
ja de tvar det, puuus

"snart är det jag som är kuuuung...."

asså jag förstår inte, helt plötsligt så ba baaaaaaam och jag måste kolla på disney hela tiden, I'm addicted :O
de är ju så klockrena och helt bekymmerslösa, lovelovelove!
yepp, idag har jag vart och flummat i skolan med feddi. hih jag fick rita på hans strumpisar och dom vart skitsnygga, och sen rita jag på hans arm och ja.. lite överallt faktiskt :D  men han gillar't ! sen var jag ute och sprang spåret, jobbigt värre då jag var skittrött, sov typ nada chockolada inatt, det var kallt/varmt och jag mådde illa, bad combination! ja , och nu har jag pluggt lite granna på geografin, måste ju få mvg. och sen har jag ja..inte gjort så mutcho mer. Snackade lite med mirris idag och hon va suris, but i won't tell ya why, that's a secret.
jamen, det var väl min dag i guess, rolig va? Idon'tthinkso!

HAHA SÅHÄR FRESH VAR JAG IDAG ! (gammal bild på när jag är nyvaken)


tillbakakaka

nej men tjenare! I'm back homies :) gillar ni min nya header? själv så tycker jag att den vart sjukt söt, jag och syrran på bilden hih :D

Idag har jag vart hemma och degat hela dagen, skulle pluggat med orkade helt enkelt inte, men jag städade rummet iallafall (Y) good job matillis! ja, har inte så mycket mer att säga, ska lägga upp två vidiosar som jag absolutley love, börjar nästan gråta...nostalgi från barndomen asså....

min resa hem igen- Anastasia (Helene Sjöholm)

 



far longer than forever- The swanprincess (Sofia Källgren & random snubbe hah)

Helene Sjöholm och Sofia Källgren har nog sveriges vackraste röster, jag blir helt till mig. ååh så vackert, speciellt den sista låten. Jag älskade Svanprinssesan när jag var liten,kollade på den jämt. Och anledningen till att jag började tänka på den igen efter alla år var för att den gick på tv idag, och jag vart helt såld igen. Man kan bara inte inte älska Svanprinsessan, det går inte. Haha lite komiskt, efter ca 10 år kunde jag och Elvira fortfarande replikerna&sångerna. det här är nog dom replikerna som gör hela filmen, man kan inte glömma dem:

Derek"- Vart är Odette?
kungen -"Det är inte som det ser ut, Det är inte som det ser ut..."
Derek -"vart är odette?
kungen-" odette är..Odette är...bo..rt..aaaa" (kungen dör)
Derek -" ODETTTEEEEEE"


hahaha det sitter i fortfarande :D Och Anastasia, filmen som den första låten kommer ifrån var också en favorit. ASSÅ ÅÅÅÅÅH, I WAN'T TO BE LITTLE AGAIN! 1990's tecknade filmer va fan dom bästa, håller ni inte med mig?
nutidens är så okänsliga och har inte alls samma "kvalitet" eller budskap som de gammla. I de gammla finns den där gammla romantiken och vackra sångerna, snygga prinsessorna och modiga prinsarna, och vad kommer ut på film nu? Bilar? Bakom häcken? det regnar köttbullat? tingeling? herregud asså, dagens barn kommer bli helt knäppa, filmerna är ju bara dåliga kopior av det vi hade. feel bad for them...!
Okej , jag kanske är "för stor" för tecknat. Men sanningen är att man kan aldrig bli "för stor" för tecknat, den dagen man tycker att disney är dåligt...då mina vänner, har man blivit GAMMAL!

bra början på bloggen huh? känns som en ny barnslig touch på det hela, haha like it alot!

puss på er och sov gott, kanske bloggar ett till inlägg innan jag går och knyter mig (HAHA)
ha're bäst !



en liten text för att jag är bloggpigg

tjollahopp i lingonskogen! sprang skoljoggen idag, folk säger att jag kom först av niorna i mål (tjejerna) men jag vet inte. kul var det iallafall, kom ju i mål på mvg tid!
sedan fick jag reda på att min iphone är beställd, YEHOOO!
men jag känner mig ändå konstig, jag kan inte känna efter om jag är sur/glad/exited/trött eller deppig, är typ allt känns det som :S har nationella imorrn..humm maybe thats why? aja...
over and out/matilda


RSS 2.0